Hafthór ‘The Mountain’ Björnsson is eindelijk de krachtpatser van de wereld

Redactie 7 mei 2018 Entertainment

Eindelijk heeft ‘ie zijn gedroomde titel binnen. Hafthór ‘The Mountain’ Júlíus Björnsson mag zich de sterkste man van de wereld noemen. Het heeft toch even geduurd, maar nu is hij dolgelukkig. Vorig jaar wist hij op een spiertje na de eerste plaats niet te veroveren; nu mag hij eindelijk de titel dragen.

We kennen deze gespierde dude vooral van onze favoriete serie Game of Thrones. Daarin speelt Hafthór de gruwelijke krachtpatser Gregor ‘The Mountain’ Clegane. Daar bewees hij al meerdere malen dat hij een onmenselijk beest is en zijn tegenstanders letterlijk een koppie kleiner maakt. Kom deze IJslandse Eddie Hall niet in een verlaten steegje tegen als je ruzie zoekt, want hij duwt je zo de fundering in.

Eitje

Tijdens de wedstrijd moest The Mountain zes proeven doorstaan. Hij won drie van de zes opdrachten. Voordat je overweegt om ook aan deze wedstrijd mee te doen, check even wat je te wachten staat. Kun je een vrachtwagen voorttrekken, twee huge stalen balken van 375 keiharde kilo’s per stuk dragen en ook nog eens grote ronde stenen verplaatsen. Join die losers dan!

Congratulations to Hafþór Júlíus Björnsson – The Mountain on taking home his first WSM title. ?…2018 Tachi Palace Hotel and Casino WSM#itsmorefuninthephilippines

Geplaatst door The World’s Strongest Man op zondag 6 mei 2018

Kanonnentitels

Het was dus de eerste keer dat hij zich eindelijk tot koning van de spieren mocht kronen. De afgelopen drie jaren werd hij telkens tweede. Het zat er dus al even aan te komen. Trouwens, dit is niet de eerste prijs die de IJslandse hulk wist binnen te slepen. Hij werd ook benoemd tot de sterkste van Europa en won hij de Arnold Strongman Classic. Lekkah bezig!

Reageer op artikel:
Hafthór ‘The Mountain’ Björnsson is eindelijk de krachtpatser van de wereld
Sluiten