Stoute Jongens & Meisjes: “Hoe ik samen met mijn beste vriendin een trio had op Lowlands”

redactie 17 okt 2018 Entertainment

In Stoute Jongens en Meisjes vertellen we de meest bizarre verhalen op het gebied van seks, daten, Tinder en de rest van de rataplan. Vorige week lazen we hoe de date van Freek en Shelly uitliep op seksen in de gang. Helaas had de moeder van Shelly alles gezien. Deze week het verhaal van Thijs en zijn beste vriendin Esmeé. Een trio op Lowlands met een onbekend meisje. Beslist geen nare ervaring voor Thijs.

Ik wilde al heel graag een keertje naar Lowlands toe. Ik riep het bijna ieder jaar wel, dat ik dat jaar dan echt zou gaan. Maar ik ben een sucker als het aankomt op beloftes. Vooral de beloftes die ik aan mezelf doe zijn lastig. Dat heeft me weleens een relatie gekost, maar dat is een heel ander verhaal, waar ik jullie nu niet lastig mee ga vallen. Het probleem was ook ieder jaar hetzelfde. Wie the fock neem ik mee naar dat festival? Lastig, sommige mensen trek je echt niet langer dan een dag. Gelukkig had ik dit jaar eindelijk iemand gevonden.

Soulmates

Afgelopen jaar begon ik aan mijn studie Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam. Daar leerde ik Esmeé kennen. Een toffe rockchick uit Haarlem. Omdat we een beetje dezelfde muzieksmaak hebben, matchte het eigenlijk al vet snel. We gingen af en toe samen concertjes bezoeken van de Editors en The War on Drugs. Dat was altijd vet gezellig. Het was fijn om er een nieuw maatje bij te hebben die mij zo goed aanvoelde, en met wie ik alles kon delen.

We gingen naar Lowlands

Esmeé is zeker geen lelijk eendje. Ze heeft van die gitzwarte haren en van die donkere zwarte ogen. Mooi is ze zeker, toch wilde ik onze vriendschap niet verzieken door verder te gaan. Dat zou echt zonde zijn vond ik. Ik had eindelijk iemand gevonden met wie ik vet goed kon. Dat is echt kostbaar.  Het was een logische stap dat wij samen naar Lowlands gingen. Als vrienden dan he, tenminste dat was de insteek. The War on Drugs zouden spelen op Lowlands. Een band waar wel allebei diehard fan van waren. Dus we kochten meteen kaartjes voor het hele festival + een plek op de camping. Esmeé vond het niet erg om samen een tent te delen, ik ook niet. Misschien speelde er toch iets van seksuele spanning tussen ons. Ik kan er mijn vinger niet precies op leggen, maar in mijn achterhoofd wist ik al waar dit op uit zal draaien. Onze vriendschap hing aan een zijden draadje.

The War on Drugs

Die vrijdagavond was het zover The War on Drugs gingen spelen rond half 9. Esmeé en ik stonden bijna helemaal vooraan. Het was zo ontzettend mooi. Een grote emotionele trip. We hadden een kwart van pilletje genomen, dus we voelden ons allebei ontzettend chill. De melancholie en de dromerige gitaarsolo’s maakten  onze lichamen week. Bij afsluiter ‘In Chains’ had ik het niet meer. Esmeé’s hand had de mijne al gevonden halverwege het concert.  Voor ik wist kwam haar prachtige gezicht dichtbij de mijne. Haar lippen smaakten zo ontzettend zoet. Maar dat kwam vast door de rosé die ze in haar linkerhand had. Haar tong kwam al vrij snel naar binnen. Ja, ze was botertjegeil, maar dat was niet erg. Ik was het ook.

Opgebouwde seksuele spanning

Ik trok haar mee het publiek uit, terug naar camping  2.  Ik duwde Esmeé nogal lomp de tent in, maar dat vond ze niet erg. We lagen te lachen, maar daar ging zij snel een einde aan maken. Ze ging bovenop mij zitten, ze had zo’n stoute blik in haar ogen en trok haar shirt uit. Een BH had ze sowieso niet aan, maar dat was me al eerder opgevallen (of course). Voor ik wist ik had ik ze allebei in mijn gezicht, dat was niet onprettig ofzo. Het was een explosie van opgebouwde geilheid. Een jaar is lang, guys. Heel lang.

Ze kwam gewoon binnenlopen

We deden het, het was onvermijdelijk. Ik gleed voorzichtig in haar en ze krijste het uit van genot. Het was ninomaal hard. Mensen van buiten konden het echt wel horen want ja, een tent is niet echt geluidsdicht. Ik deed mijn hand voor haar mond en ging gewoon lekker verder met waar ik mee bezig was. Na een minuutje of drie ging ineens de rits open en kwam er een meisje de tent in. Zo te zien zat ze ook lekker onder de dope. Ze had donkerrood haar en paarse lippenstift op.

Allereerste trio

Esmeé en ik waren ook niet echt verbaasd ofzo. ‘’Hoi,’’ zei ze. Met het excuus dat ze dacht dat dit haar tent was. Ze deed de tent dicht en ging doodleuk naast ons liggen terwijl ik nog in Esmeé zat zeg maar. Het maakte ook geen reet meer uit. Naast ons hoorde we op een gegeven moment ook gekreun ze keek naar ons terwijl ze aan het masturberen was. Wat mij betreft mocht ze meedoen en ook Esmeé vond dat een puik idee, niet dat ze dat zei. Maar ze begon ineens met dit meisje te zoenen. Prima. Dit was dus mijn allereerste trio. En tevens het allergeilste wat ik ooit had meegemaakt. Met z’n drieën gingen we nog lekker door. We deden allerlei standjes en voor ik het wist kwam ik tot allerbeste hoogtepunt van de afgelopen eeuw. We vielen in slaap, terwijl het niet eens vet laat was of zo.

The next day

De volgende ochtend werden we wakker. Brak. Ze stelde zich voor als Mara. Nu waren we nuchter. De betovering was verbroken. Ik  keek Esmeé aan en wist dat alles goed zat. Geen vriendschap meer, dit was het startsein voor zoveel meer. Ik pakte haar hand nog eens stevig vast.

Reageer op artikel:
Stoute Jongens & Meisjes: “Hoe ik samen met mijn beste vriendin een trio had op Lowlands”
Sluiten