Leer het dieet kennen van de sterkste mannen ter wereld in sportfilm The Game Changers

redactie 30 Jul 2019 Entertainment

Wie dacht dat échte mannen alleen kunnen groeien van vlees heeft het helemaal mis. Altijd al onder de indruk geweest van Arnold Schwarzenegger en de droom gehad er ook zo uit te zien? Dan biedt deze film misschien uitkomst. In de sportfilm The Game Changers zie je de grootste sporthelden aller tijden met spieren waar je u tegen zegt. Ze groeien niet van vlees, maar leven op een plantaardig dieet.  

Vegetarisch eten wordt al lang niet meer alleen gegeten door de aarde-liefhebbende dierenvriend die rondloopt op blote voeten. Steeds meer mensen kiezen om vegetarisch of veganistisch te gaan eten. Ook de grootste atleten aller rijden. In de sportfilm The Game Changers zie je legendes zoals Arnold Schwarzenegger en Lewis Hamilton. De trailer van de film begint met Arnold. “I ate a lot of meat. They show those commercials, selling that idea that real men eat meat. But you gotta understand, that’s marketing. That’s not based on reality.”

Presteren op plantaardig voedsel

De film gaat zelfs terug naar de tijd van de oude Romeinen en gladiatoren. Het blijkt dat de gladiatoren ook al plantaardig aten. Daarna zie je verschillende atleten vertellen over hoe ze beter gingen presteren nadat ze plantaardig gingen eten. Het grootste misverstand in de sportwereld lijkt dan ook dat atleten dierlijke producten nodig hebben om te presteren.

De atleten hebben niet alleen een rol in de film, maar hebben ook achter de schermen een grote invloed tijdens het maken van de film. The Game Changerswordt namelijk geproduceerd door Arnold Schwarzenegger, Lewis Hamilton, Novak Djokovic, Jackie Chan en Chris Paul. Het script en de regie zijn in handen van scenarioschrijver en regisseur James Cameron (Titanic, Avatar en The Terminator).

De sportfilm komt in september uit, dus we hoeven niet heel lang meer te wachten. Check hieronder alvast de trailer.

 

Reageer op artikel:
Leer het dieet kennen van de sterkste mannen ter wereld in sportfilm The Game Changers
Sluiten