Deze Rolls Royce Cullinan SUV is een droommachine om over Antarctica te rijden

Normaal gesproken denk je niet aan de luxueuze Rolls Royce Cullinan voor een poolexcursie. Maar auto-grafisch ontwerper Arellano bewijst dat het ook anders kan en maakt met redelijk wat verbeelding de allereerste SUV die Rolls Royce kent. 

Enorme bak

Het design is geïnspireerd op een van de builds van Artic Trucks. De eerste wijziging wat meteen in het oog springt, zijn de gigantische banden die zich onder de bolide bevinden. De banden worden afgemaakt met prachtige zwarte velgen. Enkele andere zware installaties zijn onder meer een schuine duwstang met mistlampen, een onderstel met kooien, portaalassen voor offroad-gebruik en twee op het dak gemonteerde lichtbalken met zeven lampjes die zo zijn geplaatst dat ze de voor- en achterkant van de auto verlichten.

Rolls Royce Cullinan

De 6,75-liter V12 met dubbele turbo van de Cullinan heeft 536 paardenkrachten en 627 koppel. Dit is een model zonder upgrades. Maar aangezien dit een concept is, kunnen we ons net zo goed de visie van Arellano voorstellen met de Black Badge-afstemming van 600 pk en 664 pond-voet koppel.

Dit is echter niet het enige model wat Arellano uitbrengt. Als je fan bent van zijn designs, check dat zeker even zijn Instagram.

 

Reageer op artikel:
Deze Rolls Royce Cullinan SUV is een droommachine om over Antarctica te rijden
Sluiten