Palawan is verkozen tot het mooiste eiland op aarde

redactie 16 Sep 2019 Entertainment

We blijven even hangen in de schoonheid van de Filipijnen. De Zuidoost-Aziatische archipel maakte eerder hun nieuwe Miss World bekend tijdens het jaarlijkse event Miss World Philippines. Maar niet alleen de dames zijn hier van ongekende schoonheid. Wat dacht je van het Palawan eiland dat wederom de titel van s’ werelds mooiste eiland binnen sleept.

Heaven on earth

Dit eiland is de absolute definitie van hemel op aarde. Met zijn hagelwitte stranden en zijn helderblauwe zee ben jij meteen betoverd. Een natuurwonder in volle bloei, dat ook nog beschikt over een ondergrondse rivier: De Puerto Princessa. Die op zijn plaats ook weer de titel van één van s’ werelds beste natuurwonderen op zijn naam heeft staan. Al met al is dit dus de perfecte plek om tot rust te komen en te genieten van al het moois dat de wereld brengt.

Volgende vakantiebestemming

Wij begrijpen waarom dit een van de populairste vakantiebestemmingen ter wereld is en adviseren iedereen om hier zo snel mogelijk naar toe te gaan. Nu kunnen wij ons best doen om jullie te overtuigen, maar onze zielige woorden zijn niks vergeleken met de beelden.

Reageer op artikel:
Palawan is verkozen tot het mooiste eiland op aarde
Sluiten