Noa Lang is de fitste rapper van ons land en dropt eindelijk “7k op je feestje”

De veelbesproken buitenspeler van PSV stunt wéér, en mag zich binnenkort in het lijstje met Drake, Diddy en Lil Baby voegen. Zijn eigen nummer met al bijna 10 miljoen views op TikTok is eindelijk uitgekomen. Gaat Noa Lang nu ook buiten het veld de scorelijst betreden, met deze hit? Wij gaan het meemaken. Eindelijk dropt hij de volledige versie van het nummer.

Rapper

De 24-jarige ballieman uit Capelle aan den Ijssel wilde niet alleen op de single staan en koos voor jeugdvriend Antybanty als featuring. Het is niet het eerste nummer wat hij maakt. Zo werd er eerder al een nummer van hem met ‘JK’ oftewel Justin Kluivert gelekt. Maar ook zijn muzikale afscheid bij Club Brugge viel in de smaak. Noa lang is een real-one en laat ons weten dat hij niet vergeet waar hij vandaan komt. Zo staat 7K voor de wijk Zevenkamp en vuurt hij terug met “TBS al m’n jongens zijn vervelend”. Een cynische comeback op Özcan Akyol die hem een maand eerder een milde tbs’er noemde.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Noa Noëll Lang (@noano)

PSV

Noano doet het erg goed de laatste tijd en dan mag je ook wel doorpakken vinden wij. “Welk liedje ik draai in de kleedkamer als ik de muziek mag bepalen? Mijn eigen liedje natuurlijk. Waarom niet? Zelfpromotie”, zei hij zelfverzekerd in een interview. Teamgenoten, rappers en vrienden laten hun mening weten via Instagram en deze zijn zeker niet negatief. Zo zegt Ronnie Flex “Anthem”, Justin Kluivert “platina gaan al” en dropt Dumfries twee lach emoji’s. Gaat de jonge aanvaller nu dan ook een punt achter zijn carrière zetten? Wij weten wel zeker van niet. De Nederlandse Neymar is van plan de Eredivisie nog heter te maken, wij kijken uit naar een spannend seizoen.

Reageer op artikel:
Noa Lang is de fitste rapper van ons land en dropt eindelijk “7k op je feestje”
Sluiten