Dit is het motorpak dat je moet hebben als je het circuit op gaat

Er gaat weinig boven het spektakel van het racen op een motor. We kunnen er onwijs van genieten, maar we moeten niet vergeten dat veiligheid altijd op de eerste plek komt. Een goed pak is dus een vereiste als je gaat motorrijden. Maar welke moet je hebben? Wij tippen de REV’IT Quantum 2 One Piece.

REV’IT Quantum 2 One Piece

Het is een vrij lastige naam, maar met de REV’IT Quantum 2 One Piece kom jij verschrikkelijk goed voor de dag. Het is niet een saai zwart of grijs pak, maar een outfit met felle en flitsende kleuren. Het oog wil immers ook wat. Met de REV’IT Quantum 2 vlieg jij dus veilig en stijlvol over het circuit. Wat wil een man nog meer?

 

Kwaliteit motorpak

Oké, dat pak ziet er goed uit, maar laten we nu even inzoomen op de kwaliteit van de REV’IT Quantum 2. Het pak is uitgerust met de beste technologieën uit de race industrie om jou zo veilig en snel mogelijk over het circuit te laten rijden. Denk hierbij aan top-of-the-line BETAC schouder-, arm- en knieprotectoren die volop in de professionele racewereld gebruikt worden en aan dual-comp sliders en protectoren op impact- en schuivergevoelige plekken. Dit is natuurlijk geen vrijbrief om als een dwaas te rijden en elke vijf minuten op je bek te gaan, maar mocht het voorkomen dat je een keer een schuiver maakt, dan ben je met de REV’IT Quantum 2 in elk geval goed beschermd.

Eigen ervaring

Wij kunnen uit eigen hand bevestigen dat dit een topmotorpak is, want wij hebben het pak gedragen tijdens onze circuittraining op de BMW S1000 RR. Kijk, als je zo’n pak voor het eerst aandoet, dan gaat het aantrekken nog een beetje stroef natuurlijk. Uiteraard geldt hoe vaker je het pak gaat gebruiken, des te meer het zich naar je lichaam gaat vormen en hoe soepeler het gaat zitten. Maar is het pak eenmaal aan, dan zit het ook echt heerlijk om je lichaam. Fijne pasvorm, goede kwaliteit en veel beschermingselementen wat een heel veilig gevoel geeft. Dat laatste is erg belangrijk, want dat gaat je weer helpen om je grenzen te verleggen waardoor je meer lef hebt om het maximale uit je motor te halen.

Prijs en verkrijgbaarheid

Zie je jezelf al shinen op het circuit in de REV’IT Quantum 2 One Piece? Dat snappen we. Het pak is beschikbaar in verschillende maten en je tikt hem op de kop voor €934,99. Wees er snel bij, want hij is momenteel in de aanbieding. Normaal gesproken betaal je er €1.099,99 voor. Van die €165,- die je bespaart kan je toch weer een leuke gadget halen voor op je motor. Aanschaffen? Bij voordeelhelmen.nl moet je zijn!

Reageer op artikel:
Dit is het motorpak dat je moet hebben als je het circuit op gaat
Sluiten