Deze moeder is op een missie en wil de allergrootste borsten hebben van Engeland

redactie 18 Jul 2019 Girls

Je houdt er van of je houdt er niet van. Er hangt al lang geen taboe meer op het opvullen van billen, borsten, lippen of wat er nog meer te vullen valt. Een vrouw in Engeland is wel heel erg obsessed met plastische chirurgie. Haar missie: alles moet groot, groter en grootst. 

The 40-jarige Amanda Lovelie heeft gezworen om de eigenaresse te worden van de grootste borsten in Engeland. Ze heeft al drie borstvergrotingen gehad en beweert al rond de £270,000 ($335,000) uit gegeven te hebben aan schoonheidsbehandelingen. De moeder van vier kinderen is ook nog lang niet klaar, want ze wilt blijven groeien. De laatste ingreep die ze heeft gedaan is een Braziliaanse kontlift. Maar liefst  £4,500 ($5,600) gaf ze hieraan uit. Amanda vindt dit haar beste investering ooit. Haar plannen houden niet op, want in oktober heeft ze haar nieuwe ingreep alweer gepland. Ze gaat dan voor bil-implantaten.

“I don’t care what the trolls say anyway, because I’m on my journey with my passion for plastic perfection and no one is going to stop me.”, zegt Amanda. Of het je nu mooi vindt of niet, groot zijn ze in ieder geval. Damn!

 

Reageer op artikel:
Deze moeder is op een missie en wil de allergrootste borsten hebben van Engeland
Sluiten