Welke vrouw heeft de lekkerste billen van Nederland?

Redactie 12 jun 2018 Girls

Logischerwijs zijn wij van FHM verzot op een stel mooie kadetten. Zit in ons mannelijk DNA. We kunnen er niets aan doen en waarom zouden we er iets aan willen doen. Wij willen billen eren. Tussen al het FHM500 geweld is het moeilijk uit te vogelen wie nou de mooiste billen van Nederland heeft. Vandaar dat wij jullie hulp nodig hebben. Wie heeft de mooiste bips van de lage landen?

Wapen jezelf met een kritisch oog, want dit wordt extreem moeilijk. De gehele FHM500 staat natuurlijk vol met pleziertjes voor het oog. Wil je ook een FHM500? Die kun je hier gratis halen bij aankoop van een TABAC product. Wij hebben ondertussen een selectie gemaakt. Het zou best kunnen dat we iemand vergeten zijn, maar in onze ogen zijn dit de beste kandidaten voor de lekkerste bilpartij van ons land.

Kimberley Klaver (nr. 116 in FHM500)

Wordt altijd geroemd om haar mooie billen en wij kunnen zien waarom. Kimberley heeft van die billen die niet heel groot zijn maar wel mooi rond zijn, beter bekend als de zogeheten ‘bubble butt’.

Beach bum.?‍♀️?? #sandyland

A post shared by Kimberley Klaver (@kimberleyklaver) on

Cheers to ALL you Kings and Queens out there!!!??? Maak er een heerlijke dag van, ik drink er een op jullie.??? Kus uit Indonesië??? #Oranje #kingsday #Holland #celebrate ????

A post shared by Kimberley Klaver (@kimberleyklaver) on

Suzanne Schulting (nr. 16 in FHM500)

De mooiste sportvrouw van Nederland wist alle mannen te verbluffen met haar verschijning op de FHM500 fissa. We wisten en hoorden altijd dat Suzanne goede billen had, maar hadden het nog nooit in levende lijve aanschouwt. Afgetraind, wonderschoon, perfectie. Suzanne haar billen trokken alle aandacht naar zich toe. Als je de foto’s ziet is het niet moeilijk te bedenken waarom.

Foto: Jeroen Roest
Foto: Jeroen Roest

Manon Kool

Als danseres en fitgirl heb je wel vaker een goed lichaam. Maar Manon weet je vast te grijpen en je niet meer los te laten. Haar lichaam is prachtig afgetraind en haar billen zijn het pronkstuk van het meesterwerk. Wauw.

M O O D ☀️?

A post shared by Manon Kool (@manon_k_) on

Showers in Spain ??

A post shared by Manon Kool (@manon_k_) on

Sarina de Reus

Als fitness model en trainer kan je niet anders verwachten. Haar billen hebben volume maar zijn nog steeds uitermate strak. Het soort billen waar je op in slaap kunt vallen. Droom mee zouden we zeggen.

Im here. To steal your cookies.?? – Mini goal this week; ? No cookies and chocolate till sunday ? (my bday???) – #javelin #javelinthrow #sports

A post shared by SARINA DE REUS (@sarina.fit) on

Full Body Workout at the pool! ???

A post shared by SARINA DE REUS (@sarina.fit) on

Sandra Prikker

Nog was er iemand die van haar billen haar werk heeft gemaakt. Dit zijn billen die gekweekt zijn. Jaren van training en dedicatie zijn hier aan vooraf gegaan. Het resultaat mag er dan ook zijn.

Little throwback to Brazil ??

A post shared by Sandra Prikker (@sandraprikker) on

?

A post shared by Sandra Prikker (@sandraprikker) on

Keisha van de Wardt

Kijk naar de foto’s. Nuff said, right?

Minding my own business.

A post shared by keishavdwardt (@keishavdwardt) on

Mirror mirror on the wall..

A post shared by keishavdwardt (@keishavdwardt) on

Lieveke van der Laan

Als je instagram naam iets met ‘fit’ zegt mogen we wel wat van je verwachten op bil gebied. Verwachtingen worden waar gemaakt, top. Houden we van.

you’re so good to me

A post shared by Lieveke Laan (@lievekefit) on

First day in koh tao ??

A post shared by Lieveke Laan (@lievekefit) on

Fajah Lourens

Ja, Fajah is al zo lang de droom van ons mannen. Met 36 jaar blijft ze haar billen jaarlijks verbeteren, daar werkt ze natuurlijk keihard voor. We denken elke keer “nu heeft ze haar top toch wel bereikt” maar Fajah bewijst elke keer het tegendeel. Verdient haar plekje als genomineerde voor de mooiste billen van Nederland zonder twijfel.

Wie is er klaar voor deze zomer? Nee? Met mijn killerbody dieet kan je 1/3 kilo per wk afvallen en genieten van de thuis en sportschool trainingen. Ook voor de gene die niet willen afvallen is het killerbody dieet ( boek 1 ) geschikt. Er staan een sport dieet in en een uitleg over bulken en cutten. Stop met klagen en begin vandaag nog. De zomer is begonnen. #bol #killerbodydieet #kbd #MKBM #12weken #afvallen #spieropbouw #sapphbyfaya #sapph

A post shared by MKBM Faya (@mykillerbodymotivation) on

BIKINI SHOOT….. #bikini

A post shared by MKBM Faya (@mykillerbodymotivation) on

Doutzen Kroes

Afgetraind, afgetraind. Als er iemand een killerbody heeft dan is Doutzen het wel. Als super top model moet ze ook wel. Haar billen zijn strak maar toch mooie rondingen. Billen om verliefd op te worden.

Love a natural exfoliation on the beach ??? #wheninbrazil #vacation

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on

Christmas came early…. Behind the scenes of my @hunkemoller Christmas collection shoot this week ☺️ more to come…. #staytuned #bts #hunkemoller #doutzenstories

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on

Kan jij kiezen tussen als dit billen geweld? Help ons alsjeblieft, de keuze is niet makkelijk om hier de mooiste billen van Nederland uit te pikken. Het was al heel moeilijk om de genomineerden uit te zoeken. Wil jij zelf nog zoeken tussen de andere 490 vrouwen uit de FHM500? Dat kan, haal hier je eigen FHM500 helemaal gratis bij aankoop van een TABAC product. Graag gedaan!

Openingsfoto: Stef Hartog

Reageer op artikel:
Welke vrouw heeft de lekkerste billen van Nederland?
Sluiten