Suzanne Schulting heeft de mooiste billen van Nederland!

Redactie 14 jun 2018 Girls

Na het FHM500-feestje wisten wij het natuurlijk al, maar nu is het dan ook eindelijk officieel: Suzanne Schulting heeft de mooiste billen van Nederland! Met 28% van de stemmen vermorzelde de shorttrackkoningin de concurrentie.

De FHM500 met de billen van Suzanne is tot en met zaterdag verkrijgbaar, daarna wordt ‘ie niet meer verkocht. Alarmbellen alert: laatste kans jongens! Bestel ‘m nu online via wehkamp.nl of loop langs bij Etos of DA. Je krijgt het magazine gratis bij aankoop van een TABAC-product. Het is nu of nooit.

Met 16% van de stemmen ging het zilver naar Keisha van der Wardt, terwijl topmodel Doutzen Kroes het brons opeiste door 13% van de stemmen te behalen. Andere genomineerden als fitnessmodel Sandra Prikker en Fajah Lourens vielen buiten het podium. In totaal werden er meer dan 10.000 stemmen uitgebracht.

Mooiste billen van Nederland

Het is al de derde titel voor Suzanne Schulting dit jaar, want eerder ging de nummer 16 uit de FHM500 er ook al vandoor met de titel Mooiste Sportvrouw van Nederland en won ze het goud op de 1.000 meter shorttrack op de Olympische Spelen in Pyeongchang. Suzanne in een eerste reactie: “Hahaha, nou ontzettend bedankt. Ik voel me zeer vereerd. Het is niet zo dat ik expres m’n best doe voor m’n billen. Ik train voor het schaatsen en dat mijn billen daardoor zo goed uitpakken is natuurlijk mooi meegenomen.”

Suzanne Schulting

Complimenten

Of ze vaak complimenten krijgt over haar indrukwekkende derrière? “Mijn vriend is er heel blij mee, haha. Ik krijg wel eens complimenten, maar niet elke dag, dat zou ook een beetje raar zijn.” Maar wat is nou het geheim achter haal prachtige bilpartij? “Ik doe er geen specifieke oefeningen voor. Voor het schaatsen doe ik oefeningen als squats en maak ik schaatssprongen en daar train je natuurlijk je billen mee.”

FHM500 met Suzanne Schulting

Suzanne maakte dit jaar diepe indruk op het FHM500-feestje, waar ze met een formidabele outfit liet zien over een krachtig, welgevormd achterwerk te beschikken. De dag erna was het dan ook ‘t gesprek van de dag. ‘Heb je de billen van Suzanne gezien?’ ‘Niet normaal hè’. Zo ging dat aan menig koffietafel. Ook Dumpert pikte de bilpartij op, waar het commentaar van de reaguurders niet voor de poes was. “De lekkerste reet van Nederland”, zei Sjaak_Slingerkaak bijvoorbeeld. Of Rabigator: “Voor dit soort billen zou ik ook spontaan gaan applaudisseren.”

Suzanne Schulting mooiste billen van Nederland
Foto: Jeroen Roest
Suzanne Schulting mooiste billen van Nederland
Foto: Jeroen Roest
Suzanne Schulting mooiste billen van Nederland
Foto: Jeroen Roest
Reageer op artikel:
Suzanne Schulting heeft de mooiste billen van Nederland!
Sluiten