Mia Khalifa schittert in bikini voor nieuwe collectie Shoreditch Ski Club

Mia Khalifa is bezig om haar verleden helemaal opzij te zetten. Na de samenwerking met Wiz Khalifa is ze nu helemaal klaar voor de volgende samenwerking. Voor de zomer van 2023 is Mia Khalifa namelijk het gezicht van het opkomende Londense label Shoreditch Ski Club.

Bekend om zijn Willow Puffer Jacket, breidt het merk nu zijn zomeraanbod uit met sportkleding en badkleding, allemaal gemodelleerd door Khalifa.

Zomercollectie

Erg zwaar hadden ze het allemaal niet tijdens het shooten voor de nieuwe collectie, er moest uiteraard gewoon gewerkt worden. Maar de shoot van de zomercollectie was op locatie in Malibu en bovendien is het Mia Khalifa die ze voor de camera hadden. Erg vervelend kunnen wij ons zo voorstellen.

De collectie is bedoeld om iemand van ‘strandclub naar nachtclub’ te brengen en bestaat uit uitgesneden zwemkleding en ondergoed-achtige nummers die perfect gelaagd zijn voor onder de dagelijkse kleding. We zien met name dat Khalifa het merk ‘The Heart Run Race’ T-shirt, college geïnspireerde cut-off sweaters en verschillende andere cropped T-shirts die geschikt zijn voor de zomer, aanheeft.

Het seizoensgebonden nieuwe aanbod combineert duurzame badkleding met nietjes in sportkleding, bestaande uit eco-nylon jacks, leren parachutebroeken en T-shirts. De collectie is verkrijgbaar in een subtiel kleurenpalet van zwart, wit en grijs en bevat college geïnspireerde grafische prints.

Mia Khalifa

Zoals we bij Khalifa al kunnen zien, is de kleding zelf perfect voor gelaagdheid. Neem bijvoorbeeld een blanco T-shirt en bedek de bovenste helft met een afgesneden kledingstuk van de Shoreditch Ski Club, en je bent al halverwege.

“Alles wat je nodig hebt om een mistige Malibu-dag op te fleuren, is wat Karol G en gelach. Dit was zo leuk. De zomerkleding is onberispelijk ontworpen, ik voelde me er zo zelfverzekerd in, en het team die dag was onvergetelijk, ik ben dankbaar dat ik hier deel van heb mogen uitmaken”, aldus Mia Khalifa over het project.

Reageer op artikel:
Mia Khalifa schittert in bikini voor nieuwe collectie Shoreditch Ski Club
Sluiten