Met deze verwarmde jas heb je het nooit meer koud

Redactie 14 nov 2017 Entertainment

Ben je nu alweer he-le-maal klaar met die kutkou? De oplossing is nabij! De 8K Flexwarm jas lijkt op het eerste gezicht een normale jas, maar dat is ‘ie niet. In de jas zitten namelijk elektrisch verwarmde panelen die je vanuit je telefoon kunt bedienen. Ideaal voor in barre wintertijden.

De Flexwarm technologie is anders dan alle verwarming technologieën op de wereld. Althans, dat is wat de makers beweren. Na vijf jaar onderzoek hebben ze eindelijk het perfecte materiaal gevonden dat rechtstreeks op de stof kan worden afgedrukt en waardoor de jas gewoon gewassen kan worden. In de zak zit een powerbank voor het geval je batterij leegraakt.

De warmte geef jij door via een speciale ontwikkelde app. Of het nou regent, sneeuwt of enorm vriest, de 8K Flexwarm bied jou de warmte waar je om vraagt. Raak alleen niet je telefoon kwijt, want voor je het weet sta je in de fik en dat moeten we niet hebben. De jassen zijn online verkrijgbaar in drie maten en je hebt een variant voor zowel de mannen als vrouwen. De prijs valt mee, want voor €189,- is de jacka van jou.

Foto’s: Thisisgoodgood

Reageer op artikel:
Met deze verwarmde jas heb je het nooit meer koud
Sluiten