Deze speciale McLaren 675LT staat in de verkoop

redactie 11 Oct 2019 Machines

De McLaren 675LT is een bijzonder eerbetoon aan een unieke prestatie op de Le Mans van jaren geleden. Elk detail is sindsdien er op vooruit gegaan. Wat is die vet. Ons enige kritiekpuntje is het interieur, maar daar kunnen we wel omheen kijken. Want voor de rest is het een razendsnelle droomwagen.

Looks

De strakke McLaren 675LT is in de kenmerkende parelwit kleur. Is afgewerkt met glimmende lichtmetalen velgen en prachtige subtiele gekleurde remblokken in oranje. Het zwarte lederen interieur is in elkaar gezet met oranje stiksels en wordt gecombineerd met alcantara op het dashboard. Op deze versie zit ook nog een carbon fiber exterior upgrade pack. Dat betekent daar de voor, zij en achterkant afgewerkt zijn met, jawel carbon fiber.

Daarnaast is ook het interieur ook voorzien van de Carbon upgrade, wat betekent dat er carbon te vinden is in het middenconsole, stuur, deur en hemel. Je plant je dikke reet op twee zwarte carbon leren racestoelen, terwijl je via de touchscreen navigatie je je een weg baant door het verkeer.

Prestatie

Onder de kap ligt een ronkende V8-biturbo motor met 675 paardenkracht en een 700 NM-koppel. Die motor zorgt ervoor dat dit Engelse beest van 0-100 km gaat binnen een zieke 2.9 seconden, what da fuck. Dat zijn eigenlijk alle cijfertje die tellen. Ik zal maar snel wezen als je deze in je garage wilt hebben, want concurrentie is duidelijk aanwezig. Bij Louwman Exclusive kan je ‘m halen. Oh ja, hij kost wel 425.500 duizend, succes!

 

Bron: TopGear

Reageer op artikel:
Deze speciale McLaren 675LT staat in de verkoop
Sluiten