Lucid Motors dropt een elektrische bom met de nieuwe Lucid Air Midnight Dream Edition

Lucid Motors gaat al jaren de strijd aan met bedrijven als Tesla, Polestar en andere elektrische automerken. Ze zijn misschien niet de meest bekende naam in de game, maar ze timmeren hard aan de weg voor een elektrische toekomst. De Lucid Air Midnight Dream Edition is het allernieuwste kunstwerk van Lucid Motors en wordt binnenkort gepresenteerd tijdens de IAA Mobility in München.

Lucid Air Midnight Dream Edition

De Lucid Air Midnight Dream Edition is een ultraluxe elektrische sedan. Het is een nieuwe variant in donkere stijl van de Lucid Air. Ze beschrijven het zelf als ‘een droom in het zwart’. Vandaar ook de naam waarschijnlijk. We moeten eerlijk toegeven dat de fijn afgewerkte, donker gepolijste exterieur accenten in combinatie met de 21-inch Aero Dream-wielen met satijn zwarte velg elementen wel echt een waar lust voor het oog zijn.

IAA Mobility

De mannen van Lucid Motors kunnen niet wachten om hun nieuwste paradepaardje aan je voor te stellen. De Lucid Air Midnight Dream Edition zal tijdens de IAA Mobility in München op 5 en 6 september voor het eerst getoond worden aan de media. Vanaf 7 september kan ook het grote publiek de Midnight Dream Edition bewonderen. De nieuwe wagen zal overigens vrij exclusief worden. Er is slechts een gelimiteerde oplage beschikbaar en de koets is ontworpen voor de Europese markt en zal dan ook niet in Amerika beschikbaar zijn. Hebben zij even pech.

World Luxury Car Award 2023

Lucid heeft als missie om duurzame energie te bevorderen door middel van geavanceerde technologieën. Het bedrijf heeft zijn eerste voertuig, de Lucid Air, ontworpen als een luxe sedan met een prachtig Californisch ontwerp. De Lucid Air won niet heel lang geleden de ‘World Luxury Car of the Year 2023’ tijdens de prestigieuze 2023 World Car Awards. De verwachtingen voor de Lucid Air Midnight Dream Edition zijn dan ook hooggespannen!

Reageer op artikel:
Lucid Motors dropt een elektrische bom met de nieuwe Lucid Air Midnight Dream Edition
Sluiten