FHM Shoots: Lizzy, de heetste verleidster uit Temptation Island

Redactie 1 mrt 2019 Girls

Nederland en België zitten weer massaal aan de buis gekluisterd voor het altijd vermakelijke Temptation Island. De mannen hebben het in elk geval zwaar te verduren met al die verleidsters en niet in de laatste plaats dankzij de aanwezigheid van de Vlaamse Lizzy. Met haar rode krulletjes, ondeugende blik en begeerlijke rondingen is zij met recht een ware temptation. Met deze bloedhete fotoshoot van fotograaf Steven Wolles wordt dat nog maar eens onderstreept.

Was het spannend om de fotoshoot te doen?
Inmiddels heb ik al zo veel fotoshoots gedaan dus ze zijn voor mij niet zo spannend meer. Na mijn deelname aan Temptation krijg ik ook veel aanbiedingen waardoor ik echt kritisch ben geworden. Als ik een berichtje krijg op Instagram voor een shoot dan kijk ik eerst even door de foto’s en als ik het niks vind dan doe ik er niet aan mee.

Lizzy Temptation Island

Hebben wij even geluk! Waarom heb je je opgegeven voor Temptation Island?
Het is een nieuw avontuur en even wat anders dan wat ik gewend ben. Ik reis sowieso veel door het buitenland om te werken dus dit was een beetje hetzelfde. Het was wel even tijd voor wat anders dus dacht ik: why not?

Krijg je er ook voor betaald?
I wish, I wish! Jammer genoeg niet, maar de reis wordt wel betaald en alles wat we nodig hebben is gratis totdat ik terug in België was. Daarna krijg je natuurlijk wel extra boekingen en fotoshoots dus indirect levert het wel geld op. Helaas zijn we in België nog niet zo ver dat mensen betaald worden voor realityshows.

Hoe is je leven veranderd na Temptation?
Het is een stuk drukker. Ook op straat wordt je herkend, maar de reacties zijn altijd wel positief. Ze vragen je om foto’s en dat vind ik geen enkel probleem. Het is ook fijn dat mensen die dichtbij je staan positief reageren.

Lizzy Temptation Island

Wat vonden je ouders van je deelname dan?
Die waren er niet zo blij mee maar ze wisten ook dat als ik iets wil, ik het gewoon ga doen. Ze kunnen er wel wat van zeggen maar ze kunnen mij niet tegenhouden.

Was het een optie om een relatie aan te gaan met iemand van de koppels?
Nee totaal niet, ik was daar gewoon om het spelletje te spelen en verleidster te zijn en die vier jongen te verleiden, that’s it. Ik wil daar echt niet komen om een relatie te vinden. Er zat voor mij ook niet iemand tussen waar ik op zou kunnen vallen.

Jij bent de grootste verleiding van Roger omdat hij op rood haar valt. Is het toeval dat jij meedoet of ben je speciaal gevraagd voor hem?
Nee dat is puur toeval! Voor we de koppels gingen ontmoeten wist ik wel dat hij op rossig haar viel dus toen dacht ik wel ‘ok, dat is mijn kans’!

Lizzy Temptation Island

Wat is jouw tip aan mannen die je proberen te versieren?
Oogcontact is heel belangrijk. Als ik niet naar je kijk dan moet je niet naar mij toekomen want dan ben ik niet geïnteresseerd. Als ik zelf een man probeer te versieren dan doe ik dat ook door mijn ogen in de strijd te gooien. Vaak weet ik dan gelijk of hij interesse heeft en ik heb nog nooit fout gekeken.

Zou je anderen aanraden om aan Temptation Island mee te doen?
Het is sowieso niet aan te raden voor mensen die erg gehecht zijn aan hun familie en er niet tegen kunnen om drie weken van huis te zijn. Ze moeten ook sterk in hun schoenen staan want als je verlegen bent dan kan je niet meedoen als verleider, dat gaat gewoon niet. Je moet sexy zijn en dat ook tonen. Sociaal zijn is ook belangrijk want je bent met een grote groep. Het is dus zeker niet iets voor iedereen.

Credits

Fotograaf: Steven Wolles
Make-up: Cleo Dickele 
Lingerie: After Eden
Locatie: IMA Apartments, Antwerpen
Tekst: David de Graef

Meer FHM Shoots zien? Hier kun je de fotoshoots met Lisa MichelsSensi Lowe, Nochtli Peralta Alvarez, Kim Feenstra, Sylvana IJsselmuiden, Shelly Sterk en Irene Schouten bekijken.

Reageer op artikel:
FHM Shoots: Lizzy, de heetste verleidster uit Temptation Island
Sluiten