23-jarige Lottowinnares zoekt de liefde van haar leven en daar wil ze graag voor dokken

redactie 14 nov 2018 Entertainment

Ben je nog vrijgezel? Dan hebben we wellicht goed nieuws voor je. De kerstdagen komen er weer aan, dat is onomkeerbaar. Het is dan extra fijn om tegen je liefje aan te kruipen. Misschien is de 23 jarige Jane Park wel iets voor jou. De lottowinnares hoopt de liefde van haar leven te vinden. 

De Schotse beauty won op haar 17de 1 miljoen pond met Euromillions. Hoewel het financieel dus best goed met haar gaat wil het met de liefde nog niet echt lukken. Nu luidt ze de noodklok, want ze is helemaal klaar met al haar mislukte relaties uit het verleden.

View this post on Instagram

A post shared by Jane Park (@janeparkx) on

Nieuwe borsten

In 2013 werd ze bekend als als ‘jongste Britse miljonair’. Ze gaf al een deel van haar fortuin uit aan nieuwe borsten, een auto en een puik appartement. Ze kreeg een relatie met Sam Callahan een finalist uit de X-factor, helaas ging deze dude vreemd. Daarna was ze nog een tijdje samen met voetballer Jordan Piggot,  maar ook dat liep niet helemaal gesmeerd. Nu is ze weer vrijgezel.

Een leuk bedrag

Haar nieuwe liefde wil ze best wel wat geld toeschuiven. We vragen ons af hoe gezond dat ‘zakgeld’ is voor de relatie. Maar goed, je krijg als de nieuwe vlam van Jane Park zo’n 60.000 pond per jaar. Dat is op zich een leuk bedrag. Kun je aardig wat pils van halen.

View this post on Instagram

Jet Sundays

A post shared by Jane Park (@janeparkx) on

Beetje gek

Ze is wel een beetje een mafklapper. Want wie the fock lanceert nou een website om je potentiële geliefde te vinden? Voor Jane geen probleem, vul het aanmeldingsformulier in en je dingt mee. Volgens de website heeft ze al 10.000 mailtjes ontvangen. Je moet ook even invullen waar je de 60k aan gaat spenderen. Dus grijp je kans vriend! Of doe het niet. Aan jou de keus.

Je gaat trouwens famous worden, als je het uiteindelijk haalt, want volgens The Mirror wordt er een documentaire over het hele circus gemaakt. Deze zal in 2019 op televisie te zien zijn.

Het Laatste Nieuws

Reageer op artikel:
23-jarige Lottowinnares zoekt de liefde van haar leven en daar wil ze graag voor dokken
Sluiten