LG brengt kleine en draagbare 4K-projector uit

Daar is ‘ie dan, LG introduceert dé missende gadget in jouw kast! Namelijk de 4K-beamer. Dit kleine draagbare model projecteert een beeld van 150 inch op je muur. Dat zijn dingen waar we behoorlijk hebberig van worden.

Want wat is het nut van een televisie aan de muur als je de complete muur ook kan omtoveren tot scherm? LG presenteerde aan de techbeurs CES alvast de eerste variant van dit exemplaar. De strak ontworpen projector heeft wat weg van een koelbox en is veel kleiner als vergelijkbare beamers. Ideaal.

Plaats deHU80KA Ultra HD projector een meter van een witte muur en jouw Games of Thrones marathon kan beginnen. Met een helderheid tot 2.500 lumen, ga ervan uit dat dit heel goed is, is de LG-beamer de felste tot nu toe. Ook beschikt de projector over HDMI, USB, een ethernetpoort en bluetooth voor het koppelen van een muis of keyboard. Een externe speaker of soundbar kan gekoppeld worden dankzij de digitale output, HDMI ARC of bluetooth. Helaas heeft LG heeft nog niets bekendgemaakt over de prijs en beschikbaarheid. Wat maakt het ook uit, dit ding willen we hebben!

Foto’s: LG

Reageer op artikel:
LG brengt kleine en draagbare 4K-projector uit
Sluiten