Laatste trailer van het vervolg op The Shining: Doctor Sleep

redactie 10 Sep 2019 Entertainment

Dít jaar hebben we al door twee Stephen King films kunnen beven van angst: Pet Sematary en It: Chapter two. Maar we kunnen ons alweer opmaken voor de volgende doodenge film onder de naam Doctor Sleep. De horror is een verfilming van de welbekende film uit 1980, The Shining. Het verhaal zal zich ook deels gaan afspelen in diezelfde crib. De allerlaatste trailer is nu te bekijken. 

Here’s Johnny

Veertig jaar na de gebeurtenissen in The Shining is Danny Torrance (Ewan McGregor, dat jochie op die driewieler) inmiddels een volwassen vent. Maar de dingen die in zijn verleden zijn gebeurd zitten nog niet echt lekker bij ‘m, wat enigszins begrijpelijk is. Doordat hij zich vaak volgooit met alcohol kan hij zijn ‘shining’ krachten onderdrukken. Maar wanneer de monsters uit zijn verleden het hebben gemunt op een bovennatuurlijk meisje die hij heeft leren kennen, moet hij wat gaan doen. Om hen te stoppen, zal Danny flinke ballen moeten tonen en teruggaan naar de plek waar het allemaal begon.

the shining GIF

Bloedbad, tweeling, driewieler

Deze laatste trailer voor Doctor Sleep laat de link met The Shining duidelijk zien. We zien onder meer het ondergesneeuwde labyrint, het iconische tapijt en natuurlijk die fucking creepy tweeling. Maar regisseur Mike Flanagan belooft dat dit meer is dan alleen een knipoog naar een van de beste horrorfilms ooit gemaakt.

Vanaf 7 november kunnen we de film zien in de Nederlandse bioscoopzaaltjes. En zal waarschijnlijk voor een hoop slapeloze nachten zorgen. Als je een pussy bent tenminste.

 

Reageer op artikel:
Laatste trailer van het vervolg op The Shining: Doctor Sleep
Sluiten