Stephen King´s: Pet Sematary reboot heeft een nieuwe trailer

redactie 16 Feb 2019 Entertainment

Gebaseerd op het boek uit 1983 komt Paramount Pictures met een nieuwe trailer voor de reboot van de horror klassieker Pet Sematary. Het verhaal gaat over Louis Creed (Jason Clarke), een dokter die een ontdekking doet nadat zijn dochter een mysterieus deel van het bos ontdekt: Pet Sematary. In andere woorden, een begraafplaats voor dieren. Terwijl Jason zijn dochter geruststelt over het feit dat er niets is om bang voor te zijn, net als dat doodgaan de normaalste zaak ter wereld is, gaat hij zelf op onderzoek uit.

Al snel wordt het duidelijk dat er meer aan de hand is met deze begraafplaats en zijn er veel verdachte omstandigheden waarbij de omwonenden een groot deel uitmaken voor vreemde cult.

In 1988 werd Pet Sematary voor het eerst verfilmd en kwam het uit in 1989. Een tweede deel kwam in 1992 tot stand. In 2010 gaf de legendarische filmproducer Guillermo del Toro aan dat hij de reboot zou gaan regisseren gelijktijdig met een reboot van een ander meesterwerk van King: IT.

Helaas kreeg del Torro het niet voor elkaar om zijn drukschema te combineren en kwamen beide reboots op dat moment te vervallen. Pet Sematary (2019) zal op 4 april te zien zijn in de bioscoop en wordt geregisseerd door Kevin Kölsch en Dennis Widmyer.

Reageer op artikel:
Stephen King´s: Pet Sematary reboot heeft een nieuwe trailer
Sluiten