Kunstenaar Selwyn Senatori schildert elke ochtend met BN’ers op Instagram

Mocht je films en series kijken een beetje beu zijn, dan hebben wij een creatief alternatief voor je gevonden. Kunstenaar Selwyn Senatori heeft elke ochtend een livestream kunstwerksessie met verschillende bekende Nederlanders. 

We zijn alweer een paar weken verder, maar de coronatoestand is nog steeds in volle gang. De dagelijkse Netflix of Videoland sessies waren in het begin wel geinig, maar het begint nu wel een beetje te vervelen. Gelukkig vermaken we ons nog wel een weekje of twee met de Fast-films. Thanks nog daarvoor, Netflix! Echter komt Selwyn Senatori met een creatieve kijk-variatie. De Italiaanse kunstenaar gaat namelijk iedere werkdag tussen 10:00 en 10:30 een uurtje live op Instagram met zijn kijkers en vaak ook met bekende Nederlanders. 

Instagram livesessies

Als je bekend bent met het Insta-account van de kunstenaar dan heb je hopelijk niets gemist. Is dit de eerste keer dat je van de livesessies hoort? Dan ben je helaas Geraldine Kemper, Fajah Lourens en Ronald de Boer als gast misgelopen, maar vrees niet. Er staan nog meer grootheden op de planning zoals o.a Johnny de Mol, Jay-Jay Boske en morgenochtend John Heitinga. Heerlijke planning dus. 

Eigen stijl Selwyn Senatori

Check dus meteen het Instagram account van de schilder en druk gelijk effe op de followknop. Zijn kunst is iets dat je niet wil missen. Deze baas heeft een gruwelijk eigen stijltje en het liefst hebben wij een stuk of 10 exemplaren van zijn doeken aan onze wanden hangen. We hebben hieronder een paar van zijn ‘street art-achtige’ meesterwerkjes geplaatst zodat jij, net als wij, onder de indruk zal raken door zijn talent. 

https://www.instagram.com/p/B-Fixshh1OG/

https://www.instagram.com/p/B63vrg2hlvn/

https://www.instagram.com/p/B502Di9hatG/

https://www.instagram.com/p/B5K8MahBtCH/

https://www.instagram.com/p/B4vQlWbBvcG/

https://www.instagram.com/p/B4ZbKlABbZs/

https://www.instagram.com/p/B32dquIh3Wt/

https://www.instagram.com/p/B3hdiyEh-8K/

Reageer op artikel:
Kunstenaar Selwyn Senatori schildert elke ochtend met BN’ers op Instagram
Sluiten