KTM-motoren die geschikt zijn voor meer actie dan alleen het ritje naar het werk

Redactie 6 okt 2017 Machines

Het rijden en bezitten van een motor is sowieso al een kick op zich, maar daar hoeft het zeker niet bij te blijven. In ons vlakke kikkerlandje kunnen we ons helaas niet op de meest extreme terreinen gegeven zoals gruwelijke offroad paden in de ongerepte natuur in de bergen of op de meest uitgestrekte vlaktes van de extreme woestijnen. Hierdoor zijn snelle racemotoren of naked bikes vaak de meest voor hand liggende keuze. Maar dat kan anders.

Voor de echte thrillseeker die niet genoegen neemt met een basicmodel en die naast het dagelijkse ritje, in de oneindig lange spits op de Nederlandse snelwegen, op zoek is naar meer avontuur, is er de uitkomst. De KTM 1090 Adventure R en KTM 1290 Super Adventure R zijn niet de typische woon-werkverkeer motor. De twee KTM-motoren ademen in alles uit offroader te zijn en bieden de mogelijkheid van een comfortabele motor met een rauw randje voor het extreme.

De KTM 1090 Adventure R, vanaf €16.560, is de meest pure en lichtste ‘Offroad Travel Enduro’. Het hardcore avontuur ligt net buiten de bestaande paden waar de motor zich als een vis in het water voelt. Door het lage gewicht komt dit ideaal samen met de elementen. Natuurlijk kunnen de geïntegreerde offroad-functies als Offroad ABS, Traction Control en Offroad Ride-modus niet ontbreken. De KTM 1290 Super Adventure R, is er vanaf € 19.700 en is de krachtigste en extreemste ‘Offroad Travel Enduro’. Het monster is voorzien van de nodige specs om deze bike tot ‘The King’ van Offroad motorrijden te maken. Geen terrein is onbegaanbaar voor deze motor.

De twee brute motoren geven jou de kans om de extreme avonturier in je vrije tijd naar boven te halen en je doordeweeks op tijd bij de baas op kantoor laten komen. Heb je weer een goed excuus om op zondag niet bij je schoonfamilie op de koffie te komen. Voor degenen die al een motor voor de deur hebben staan hebben we goed nieuws, want er geldt deze maand een inruilbonus van 1.000 euro op je oude tweewieler. Heb je een extra goede reden om binnenkort eens langs de plaatselijke KTM-dealer langs te lopen voor een proefrit.

 

In samenwerking met KTM

Reageer op artikel:
KTM-motoren die geschikt zijn voor meer actie dan alleen het ritje naar het werk
Sluiten