Jay-Z gaat avondje zuipen met de mannen en tikt rekening van 110 duizend dollar af alsof het niets is

Met money aan jouw kant heb je gewoon wat minder zorgen. Bestellen wat je wilt, zonder je zorgen hoeven te maken over de rekening die uiteindelijk volgt. Zo’n leventje heeft rapper Jay-Z ondertussen wel opgebouwd. De multimiljonair ging erop uit om de verjaardag van zijn goede vriend Juan ‘OG’ Perez te vieren. 

Jaz-Z plus zijn entourage startte de avond in restaurant Zuma. Daar legde ze een goede bodem die ongeveer 13 duizend dollar waard was. In bar Made Mexico werden er rustig een paar drankjes gedaan waarna ze de bon kregen van negen duizend dollar. Toen het gezelschap het op een zuipen zette gingen de dollars pas echt rollen. In Club Playroom werd 80 duizend dollar aan drank gezopen, natuurlijk werd daar nog een fooi van 11 duizend bovenop geknald. En daar heb je het, een lekker avondje zuipen zonder zorgen. 110 duizend knaken van je rekening, pfft schijntje.

Make It Rain Money GIF - Find & Share on GIPHY

Het mooiste is dat Jay zoveel geld uitgaf maar er uiteindelijk helemaal niet veel op achteruit ging. Nee, de beste man bestelde de nodige dure drankjes van zijn eigen merken. Zo gingen er 40 flessen champagne de balie over van het merk Ace of Spades. Je raadt het al, de eigenaar is onze ’99 problems’ ster. Jay Z bestelde zo ook de dure flessen D’Ussé cognac, eveneens geld dat weer terugkeerde naar zijn eigen binnenzak.

Dan heb je het leven wel echt uitgespeeld, moeilijk veel zuipen, lekker spenden en er volgens niet op achter uit gaan. Netjes hoor.

Foto: Robert Castro / Flickr

Reageer op artikel:
Jay-Z gaat avondje zuipen met de mannen en tikt rekening van 110 duizend dollar af alsof het niets is
Sluiten