Je kunt vanaf nu een dikke IMAX privé bioscoop in je huis laten bouwen

redactie 7 Jul 2019 Entertainment

Dit is een droom voor iedere filmliefhebber en dan vooral voor diegene die zoveel geld hebben dat ze niet meer weten wat ze ermee moeten doen. Een thuisbioscoop is leuk hoor, maar een IMAX privé bioscoop is iets wat je huis naar een hoger level tilt.

Een anoniem stel uit Los Angeles heeft als één van de eerste zo’n dikke installatie in hun huis gedropt. Dit geintje kostten ze slecht een half miljoen dollar en achttien maanden installatie tijd. In het zaaltje staan negen chille stoelen waarop je kunt neerploffen en achterin de kamer, achter de bar, staan er nog eens vijf. Je hebt ook wel aardig wat plek nodig aangezien het waarschijnlijk vechten wordt voor een filmavondje in dit cinema paleisje.

Het kost een paar centen maar dan krijg je wel dual 4K 2D/3D projectors, natuurlijk het herkenbare IMAX curved scherm, de dikke IMAX geluidsinstallatie die daarbij hoort, een HD multi-media server en speler zodat je het ook kunt gebruiken voor televisie, Blu-ray, dvd, cd en gamen. Met het touchscreen pad ben jij de baas en bestuur jij de hele installatie. Oh ja, je krijgt er ook bijpassende 3D-brilletjes bij. Hoef je niet nog eens 1,50 euro voor bij te betalen, alleen de popcorn moet je toch echt zelf regelen.

Reageer op artikel:
Je kunt vanaf nu een dikke IMAX privé bioscoop in je huis laten bouwen
Sluiten