Hotel op de Malediven komt met heuse social media-butler om jouw feed een boost te geven

Redactie 30 okt 2017 Entertainment

We leven in een tijdperk waar social media onze beste vriend is, we worden ermee wakker en we gaan ermee naar bed. Te zot voor woorden denk je, maar we maken ons er allemaal schuldig aan. We willen allemaal de gaafste vakantiekiekjes op onze feed hebben om eens flink te showen met onze fijnste reisjes. Een hotel op de Malediven haakt daar lekker op in.

Het Conrad hotel op het Rangali eiland biedt nu een dienst aan waar medig social media hartje sneller van gaat tikken. Het hotel biedt je een persoonlijke butler aan die zich zal ontfermen over jouw vakantiefoto’s. Nee, niet simpelweg een fotograaf die wat weg klikt, maar een social media expert die je de mooiste en gaafste plekjes laat zien van het verblijf op de juiste momenten met hét perfecte lichtval om er vervolgens jouw vakantieplaatjes vast te leggen.

De service biedt daarbij een heuse #InstaTrail tour aan waarbij de gids je naar de meest Instagram-waardige spot van het eiland leidt. Denk aan de meest betoverende zonsondergang tot aan een schommel die je over de Indische Oceaan laat kijken. De gids stopt ook even bij Ithaa, waar een onderwater restaurant geopend is, volledig bedekt met glas. Ultiem fotomomentje hoor.

Voor de mensen die nu denken dat dit een oppervlakkige tour is voor aandachtsgeile mensen, wilt de manager van het hotel toch laten weten dat er ook een educatieve kant aan dit verhaal zit. De samenwerking voor de foto’s zorgt voor een diepere band met het personeel en het eiland, ze krijgen de meest cultuurrijke stukjes van het eiland te zien en proeven hier ook echt van.

Foto: Conrad Hotel

DMarge

Reageer op artikel:
Hotel op de Malediven komt met heuse social media-butler om jouw feed een boost te geven
Sluiten