Werenbach komt met een horloge gemaak van echte raket-onderdelen

redactie 11 dec 2018 Entertainment

Je hebt vele mooie horloges die gemaakt zijn van de meest uiteenlopende materialen. Dit horloge is een vreemde eend in de bijt, want deze is gemaakt van onderdelen die in een raket hebben gezeten. What the fuck, een raket? Jazeker, Werenbach is erg creatief geweest en dat vinden wij heel fijn.

Toen het Zwitserse horlogebedrijf Werenbach voor het eerst debuteerde op Kickstarter met het idee om ‘Spaceborn’ horloges te verkopen die gemaakt waren van stukjes ruimteraketten, leek het misschien een beetje ongeloofwaardig. De eerste reactie was gelukkig zó goed dat het bedrijf nu een nieuwe serie limited editions-horloges lanceert ter ere van de ruimtereizen. Het bedrijf  verzamelde materiaal van echte raketten om vervolgens een klokje ervan te maken. Het levert een hele bijzonder serie horloges op, waar uren werk in heeft gezeten. 

Kosten

Het klokje kost in Amerika 476 dollar en bij onze oosterburen 446 dollar. Dan is de keuze natuurlijk snel gemaakt. Dus pak de wagen en scheur als een jekko richting Duitsland om dit super dikke horloge aan te schaffen. Ook leuk voor onder de kerstboom. Maar af en toe mag je ook best jezelf eens een cadeautje doen. 

blobid7_1542629903483
Foto: Werenbach
werenbach_mach_33_closeup_5
Foto: Werenbach

 

Mach33-RTS-Germany
Foto: Werenbach

 

Maxim

Reageer op artikel:
Werenbach komt met een horloge gemaak van echte raket-onderdelen
Sluiten