Tinder voor horloges lost al jouw keuzestress op

redactie 7 dec 2018 Entertainment

Elke vrijgezel heeft wel eens zitten swipen op Tinder. Heerlijk vleeskeuren en hopen dat je een nieuwe vlam gaat tegenkomen. Vanaf nu is er ook Tinder voor klokjes. Ben je de dude die al een tijdje opzoek is naar de juiste horloge en weet je niet welke je moet nemen? Dan is dit zeker weten iets wat jij moet gaan proberen.

WatchTinder

Ondertussen ben jij misschien al vele websites afgegaan. De ene keer is de horloge te duur en de andere keer is ‘ie goedkoop, maar toch niet helemaal zoals je wenst. Dat is heel vervelend en wellicht is voor jou WatchTinder dan wel een geschenk uit de hemel. Wij leggen het allemaal effe voor je uit, zodat je straks gelijk aan de slag kan. Eigenlijk is het niet heel moeilijk. Je krijgt een aantal lifestyle vragen, die jij simpelweg eerlijk moet beantwoorden.

On the site, select your preferred watch type.
Foto: WatchAdvisor, WatchTinder/ screenshot

Vervolgens maakt de site een selectie op basis van jouw antwoorden en krijg jij een aantal horloges voorgeschotelt. Daarna hoef je eigenlijk nog maar jouw budget in te stellen en te kiezen welke stijl je echt wilt. Voilà, daar is de horloge en is het hoog tijd voor een eerste date. Wie weet hou jij door WatchTinder haar wel eeuwig om je pols!

The ultra-rare Rolex Daytona.
Foto: Phillips
bentley-premier-1
Foto: Breatling

Maxim

Reageer op artikel:
Tinder voor horloges lost al jouw keuzestress op
Sluiten