De trailer van Hellboy is bloederig, gewelddadig én heel vet

redactie 20 dec 2018 Entertainment

Millennium Media smijt vandaag de eerste trailer online van Hellboy, de film die in 2019 moet gaan verschijnen. Ze laten er duidelijk geen gras over groeien, zo weten we nu precies wat we kunnen verwachten: geweld, geweld, geweld en bloed.  

De hoofdrol is voor niemand minder dan David Harbour, hem ken je natuurlijk als de Hopper uit Stranger Things. Het verhaal van de film is geïnspireerd op de verhalen uit de Hellboy-stripboekenreeks. Dit is een reboot-film. Eerder verschenen er ook al twee Hellboy-films.

Het verhaal

Hellboy krijgt in de nieuwe film een missie toegewezen in Londen. In de Britse hoofdstad is de oude geest van een kwade heks uit de dood herrezen, altijd gezellig. Hellboy moet Nimue, de consorten van Merlin en de Blood Queen zien te verslaan in heftige strijd. Hun gevecht zal helaas leiden tot het einde van de wereld. Iets wat Hellboy ten alle tijden wil voorkomen.

Regie

De regie is handen van Neil Marshall. Ook niet mis, want deze gast regisseerde ook afleveringen van Game of Thrones, waaronder Blackwater en The Watchers on the Wall. Dat waren toch wel retegoede afleveringen uit de serie. De film zou eigenlijk in januari al moeten uitkomen, helaas was er wat vertraging. Hellboy is vanaf 11 april 2019 in de Nederlandse bioscopen te zien.

Reageer op artikel:
De trailer van Hellboy is bloederig, gewelddadig én heel vet
Sluiten