De eerste teaser van Game of Thrones seizoen 8 is de wereld in geslingerd

redactie 7 dec 2018 Entertainment

Het komt steeds dichterbij. Echt langer kunnen we ook niet meer wachten, gelukkig hoeft dat ook niet, want in april kunnen we eindelijk het nieuwe seizoen van Game of Thrones aanschouwen. HBO gooide gisterenavond de allereerste teaser online. 

De eerste teaser mag dan wel retevet zijn en ook wij denken ‘oe wat mooi gemaakt’, maar echt heel veel wijzer worden wij er niet van. Het is een visueel showtje van het lied van ijs en vuur, en dat wordt op een vette manier weergegeven.

The hype is in ieder geval real, alleen zijn wij nog niet helemaal verzadigd. We hadden liever wat meer sappige details gezien over de verhaallijn. We gaan er vanuit dat HBO genadig is en dat ze ons snel met een echte trailer gaan verwennen. Dit is in ieder geval een leuk beginnetje. Het gevecht wat je hier ziet, wordt waarschijnlijk hét allerbelangrijkste gevecht van de gehele serie. The Whitewalkers vs Westeros. We zijn in ieder geval heel benieuwd hoe het daadwerkelijke gevecht eruit gaat zien. Het zal ongetwijfeld bloederig worden.

Expo

In de tussentijd kun je lekker naar Oberhausen rijden, want daar heb je Game of Thrones: The Touring Exhibition. Ze zeggen dat het gaat om de allergrootste expositie over de serie ter wereld.  Tot 12 februari is het mogelijk om een bezoekje te brengen aan het stukje Westeros in Duitsland. Kaartjes zijn verkrijgbaar vanaf 20 euro.

 

Manners

Reageer op artikel:
De eerste teaser van Game of Thrones seizoen 8 is de wereld in geslingerd
Sluiten