Begin deze dag goed met de nieuwe teaser van Stranger Things 3

redactie 10 dec 2018 Entertainment

Het is weer maandag en da’s weer keihard wennen. Gelukkig is er ook genoeg leuk nieuws op deze winderige decemberdag. Zo is er een nieuwe teaser online gezet van Stranger Things, verwacht geen spectaculaire beelden, toch geeft deze teaser wel een tipje van de sluier.

We moeten nog best wel lang wachten op het derde seizoen van de retro serie. Pas in de zomer van 2019  kunnen we de serie bewonderen op Netflix. Nu hebben onze vrienden van de rode N de titels vrijgegeven van alle afleveringen van het derde seizoen.

  1. Suzie, Do You Copy?
  2. The Mall Rats
  3. The Case of the Missing Lifeguard
  4. The Sauna Test
  5. The Source
  6. The Birthday
  7. The Bite
  8. The Battle of Starcourt

Hype

We zijn loei-nieuwsgierig en willen het liefste nu al alles zien. Maar goed, ze weten de boel in ieder geval alweer lekker op te hypen, da’s dikke prima. Het komende seizoen vindt plaats in de zomer van 1985 en heeft een aantal nieuwe gezichten zoals Little Women’s Maya Hawke. Daarnaast gaat er ook iets gebeuren met de film Back to the Future, deze film kwam in ’85 in de bioscopen.

Game

Afgelopen week werd er aangekondigd dat er ook een game zal verschijnen die betrekking heeft op het derde seizoen van de serie. De game is gemaakt in het klassieke isometrische perspectief. Je moet in het spel je vijanden afmaken en deze gasten laten dan spulletjes achter. De kleine studio Bonus XP is verantwoordelijk voor het maken van het spel. Zij maakten eerder Stranger Things: The Game, deze was gebaseerd op het eerste seizoen.

 

Reageer op artikel:
Begin deze dag goed met de nieuwe teaser van Stranger Things 3
Sluiten