Drink bier uit dit feestelijke Duvel glas ontworpen door illustrator Hedof

Duvel is en blijft een van onze favoriete biermerken. Niet alleen omdat ze waanzinnig lekker bier schenken, maar ook dat de mensen bij Duvel altijd met leuke dingen komen. Zo brengen ze elk jaar een Duvel designer glas uit. Dit jaar mocht illustrator Hedof z’n fantasie de vrije loop laten en hij heeft ons zeker niet teleurgesteld. We krijgen er spontaan dorst van! 

De kunst van het vieren

Laten we niet vergeten hoe essentieel een bierglas is voor het genot bij het drinken van een biertje. Uiteraard is het belangrijkste de vloeistof in het glas, maar het juiste glas kan van een 9 een 10 maken. Dat gezegd hebbende heeft designer Hedof gekozen voor een kleurrijke verzameling van bonte outfits, maskers en glazen. Proosten wordt op deze manier wel heel erg gezellig. Dat is ook de bedoeling geweest van Hedof, want met dit iconische glas neemt hij je mee in de kunst van het vieren. Bij vieren denken wij meteen aan proosten, dus het is Hedof goed gelukt om de boodschap over te brengen. Yep, hier willen wij bier uit drinken.

Hedof
Foto: Duvel

Onwerkelijk

Het ontwerpen van het Duvel designer glas was altijd al een stiekeme droom van Hedof. Kunstenaars als Franky Sticks gingen hem voor, maar dit jaar is het dus de beurt aan de man uit Breda. ‘Dat ik mijn eigen glas kan toevoegen aan de collectie en mijn ontwerp nu zelf een collectors item is, voelt nog een beetje onwerkelijk’, laat Hedof weten. ‘Ik wilde een glas maken dat uitnodigt om te vieren en te proosten op iets kleins of iets groots.’

Hedof

Hedof is de studionaam van illustrator Rick Berkelmans. Rick heeft een positieve instelling in het leven en dat zie je terug in zijn werk. Hij heeft een opvallende stijl met uitgebalanceerde composities, bontgekleurde landschappen, sneaky figuren en gekke vormpjes. Rick aka Hedof is lekker bezig want zijn sprekende illustraties zijn wereldwijd te bewonderen op producten, muren en magazines. Keep up the good work, Hedof.

Verkrijgbaarheid

Kan jij nou niet wachten om zo’n koude rakker te nuttigen uit het Duvel glas dat is ontworpen door Hedof? Dat snappen we. Toch moet je nog heel even geduld hebben, want het glas is vanaf 4 september verkrijgbaar. Je kan het glas tijdelijk cadeau krijgen bij diverse cafés, supermarkten en slijterijen bij aankoop van Duvel. Benieuwd waar precies? Check dan even de website van Duvel voor meer informatie. Cheerio!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Brouwerij Duvel (Nederland) (@duvel_nederland)

Reageer op artikel:
Drink bier uit dit feestelijke Duvel glas ontworpen door illustrator Hedof
Sluiten