Deze keiharde Teufel speaker van Duvel x Franky Sticks kan binnenkort van jou zijn

Een biertje van Duvel gaat er bij ons op de redactie altijd wel in. De mensen van ons favoriete biermerk laten zien altijd voor ons klaar te staan. Bier drink je natuurlijk het lekkerst uit een bierglas en dat weten ze bij Duvel ook. Samen met artiest Franky Sticks hebben ze een mokerdik glas ontworpen.

Hetzelfde patroon heeft de veelzijdige dj Franky Sticks trouwens ook op een keiharde speaker van Teufel Speakers beschilderd, en die kan binnenkort van jou zijn. Gratis en voor niets! Blijf vooral even hangen want dit wil je niet missen.

Duvel x Franky Sticks

Duvel bier golfde nog niet eerder zo ritmisch door een iconisch glas. De samenwerking van Duvel met dj Franky Sticks heeft echt heel erg goed uitgepakt. Wat Franky betreft is beweging waar het allemaal om draait, of het nu muziekgolven, mensen op de dansvloer of lijnen op een doek zijn. Dat is terug te zien op het beeldende bierglas dat de dj heeft ontworpen voor Duvel. Check het hieronder!

Duvel
Foto: Duvel

Duvel Collection

Het is niet voor het eerst dat biermerk Duvel een artiest de kans geeft om z’n creatieve brein los te laten op een bierglas. In het kader van Duvel Collection zijn verschillende nationale en internationale artiesten Franky Sticks al voorgegaan. Een paar namen van Franky’s voorgangers zijn Morrison Schiffmacher, Parra, Eley Kishimoto, Denis Meyers, Stefan Glerum en FAKE. Nu was het de beurt aan Franky Sticks en hij heeft ons allesbehalve teleurgesteld met zijn vette design.

Hebben?

Wil jij dit dikke bierglas hebben? Snappen we. Het nieuwe glas is vanaf 5 september verkrijgbaar en wordt op donderdag 1 september gelanceerd tijdens een door Franky Sticks gehoste jamsessie in zijn geliefde Rotterdam. Neem vooral een kijkje op www.duvel.nl/franky-sticks voor meer info over waar het glas verkrijgbaar is.

Winactie

Franky Sticks heeft zich niet alleen uitgeleefd op een bierglas maar ook op een speakerset van Teufel. Hetzelfde iconische patroon als op het bierglas vind je ook terug op de dikke boxset, die bestaat uit twee boxen. De set heeft een winkelwaarde van een slordige 950 euro, maar bij ons kan je hem gratis winnen! Het enige wat je hoeft te doen is in de comments op Facebook te laten weten waarom jij deze dikke speakerset moet hebben en degene te taggen met wie jij hier naar wil luisteren. Go, go, go!

Duvel
Foto: Duvel
Reageer op artikel:
Deze keiharde Teufel speaker van Duvel x Franky Sticks kan binnenkort van jou zijn
Sluiten