Vandaag blazen we er 25 uit voor de jarige Cindy Kimberly

nov 16 2023, 20:59 Girls
281688698 538553807679160 7130565687224093825 n
Op Instagram staat de in Amsterdam geboren Cindy Kimberly ook wel bekend als 'wolfiecindy'. De bloedmooie brunette is er eentje die je gewoon aan je ouders zou kunnen voorstellen. Dat dacht Justin Bieber ook toen hij haar voor het eerst zag, hij postte een foto van de jonge Cindy met de caption; "Omg who is this!!". Zijn fans deden de rest en binnen no-time was Cindy een rijzende ster. Vandaag is ze jarig en vandaar deze ode aan de bloedmooie super sexy Cindy.

Wolfiecindy

Acht jaar geleden veranderde het leven van Cindy Kimberly drastisch toen Justin Bieber een halve social media klopjacht startte om de toen zeventienjarige te vinden. Haar twee hobbies bestonden uit fangirlen op Justin Bieber en alles omtrent de serie Teen Wolf. De Bieber fascinatie ging zo ver dat ze zelfs online fanpagina's op Instagram had, waarschijnlijk de reden dat Justin haar tegenkwam.

Voetbalvrouw

De naam wolfie heeft de sexy brunette gekozen vanwege haar obsessie met Teen Wolf. Ze is woonachtig in de mooie Costa Blanca, in Spanje. Ze date momenteel een Britse international en ook op Instagram scoort ze super, niks te klagen zouden wij zeggen. Wij horen jullie denken welke voetballer dan? Dele Alli is de naam. De middenvelder op huurbasis bij Beşiktaş scoort niet alleen binnen het veld, maar ook daarbuiten. Pfoe, wij zijn jaloers.
Neem gerust een kijkje naar wat plaatjes van deze in Amsterdam geboren diva.
Delen met
Ook interessant