FHM Shoots: Dumpert-ster Sylvana IJsselmuiden

dec 05 2018, 17:00 Girls
syl11 kopie
Er is geen mooier moment om cadeautjes uit te delen dan op pakjesavond. Wat dacht je van een fotoshoot van met niemand minder dan de natte droom van elke Dumpert-reaguurder Sylvana IJsselmuiden? Hebben we voor je! Ze is lief, grappig, lekker, bijdehand en beschikt over een paar ogen waar je je eigen moeder nog voor zou verkopen. Ze was als nummer 10 in de FHM500 de hoogste nieuwkomer van het jaar en dat verdient een speciale behandeling. Dus namen wij Syl een dagje mee naar het strand. Deze bijt-in-je-vuist lekkere foto’s zijn het heerlijke resultaat.
Je staat in de top-10 van de lijst met de 500 Mooiste Vrouwen van Nederland! Hoe vind je die?
Ik vind het bizar! Ik had dat echt nooit verwacht. Ik maak filmpjes, presenteer en doe dingen die ik leuk vind en opeens sta je hiertussen, potverdomme. Er zijn zoveel prachtige vrouwen in Nederland, dat ik daar dan tussen mag staan vind ik bijzonder en een hele eer.
Wat vind je het mooiste aan jezelf?
Mijn gezicht. Als ik vrolijk ben zie je dat meteen. Als ik gelukkig, verliefd of ondeugend ben zie je dat. Of als ik teveel wijntjes heb gedronken. Je ziet alles aan mijn gezicht en dat vind ik het mooiste. Op de stelling: mooi lichaam en een vissenhoofd, of een prachtig hoofd met een vissenlichaam gaat bijna iedereen voor het mooie hoofd, want je wilt niet wakker worden naast een vis. Het hoofd is dus belangrijk en ik ben blij met m’n hoofd.
sylvana fhm logo 1 683x1024
We hebben een supersexy fotoshoot op ’t strand gedaan. Hoe kijk je daar op terug?
Ik vond het eerst wel een beetje spannend en was een beetje onzeker, want ik doe dit niet elke dag. En ik wist niet hoe andere mensen erop zouden reageren. Maar uiteindelijk was het superleuk en vind ik het heel tof dat dit op mijn pad is gekomen. Het team was zo lief en er werd supergoed voor me gezorgd, dus ik had het heel goed naar mijn zin.
Wie is in jouw ogen de mooiste vrouw van Nederland?
Dat zijn mijn moeder en mijn zus. Dat zijn zulke fantastische vrouwen. Mijn moeder is echt een powervrouw en mijn zus is de allerbeste ooit. Als ik voor een BN’er moet kiezen dan ga ik voor Katja Schuurman
. Jaaa! Wat een lekker wijf. En ze is ook echt leuk. Lekker stoer, beetje motorrijden en ze heeft zoveel uitstraling. Dat is toch het belangrijkste. Uiterlijk straalt, innerlijk bepaalt, zeg ik altijd.
Wat heel mannelijk Nederland natuurlijk wil weten: ben je nog vrijgezel?
Haha, ja ik ben nog vrijgezel. Dus kom maar door met die leuke mannen! Ik ben niet zo van het daten. Dat vind ik al snel zenuwachtig en ongemakkelijk. Ik geloof meer in spontane ontmoetingen.
Sta je open voor verkering of vind je het wel lekker zo?
Als het op mijn pad komt, dan komt het op mijn pad. Ik ben een gezelschapsmens. Ik vind het hartstikke leuk om een relatie te hebben. Maar de vrijheid van single is ook wel lekker, dus ik moet straks wel een vriendje hebben die achter staat wat ik doe. Het is dus niet dat ik snak naar een relatie, ik vermaak me ook hartstikke prima zonder.
sylvana fhm logo 3 683x1024
Je bent presentatrice bij Dumpert. Hoe staat het met de reacties van de reaguurders?
Haha ja behoorlijk. Ik krijg elke dag wel tientallen DM’s op Instagram. Ook wel bijzondere dingen. Ik zei tijdens een aflevering een keer dat ik graag een auto wilde. Vervolgens kreeg ik allerlei berichten van mensen die mij een auto wilde geven. Er zitten heel veel lieve berichten tussen, maar ook veel belachelijke. Veel mannen vinden het bijvoorbeeld leuk om hun geslachtsdeel te sturen, dat snap ik tot op de dag van vandaag nog steeds niet. Laatst had ik een screenshot gemaakt van iemand die z’n geslacht naar mij stuurde, en die gestuurd naar iemand anders die een dickpic naar me had gestuurd. Maar dat werkte ook niet, haha. Het is natuurlijk heel makkelijk om iets te typen, maar ik zou willen dat we elkaar in het dagelijks leven meer complimentjes geven. Dat gebeurt een stuk minder, want dat durven ze vaak niet.
Je presenteert onder meer de Formule 1 show. Waar komt die liefde voor F1 vandaan?
Door mijn broers en vader ben ik ermee opgegroeid. Het is zo’n superinteressante sport. Het is zoveel meer dan alleen de race. Het is het team, het geld, de ingenieurs. Er komt zoveel bij kijken. Het is een fascinerende sport. Mensen die ook fan zijn zullen me wel begrijpen. Wel kut dat de V10-motoren zijn afgeschaft, maar het blijft een geweldige sport.
Word je al versierd door F1-coureurs?
Haha nou, Lando Norris zit nu in de F2 en gaat volgend jaar naar de F1. Volgens mij vindt hij het allemaal wel interessant wat ik doe. Hij stuurt regelmatig DM’s. Maar hij schijnt heel klein te zijn en hij houdt niet van kaas en ik hou heel veel van kaas. Mijn vriendje moet wel van kaas houden.
sylvana fhm logo 5 683x1024
En voetballen vind je ook al leuk hè?
Ik vind voetballen fantastisch. Ik heb mijn hele jeugd gevoetbald. Elke zaterdag was de mooiste dag van de week. Ik speelde altijd bij MKV’29 en speelde op het hoogste niveau van Friesland. Daarna ben ik gescout door de KNVB en heb ik nog zaalvoetbal gespeeld bij Heerenveen. Ik was een felle aanvallende rechtsback. Voetbal is en blijft een grote passie van mij. Als ik nu een bal zie dan moet ik ‘m altijd even aanraken.
Wat zijn je dromen voor de toekomst?
Sowieso nog hele mooie programma’s met Dumpert. We zijn lekker bezig en toffe dingen aan het doen. Ik hoop dat het nog mooier en leuker wordt. Dat gun ik de mannen daar ook, want die werken keihard. Verder zou ik het leuk vinden om meer vrouwen in de Formule 1 te zien. Ook bij Ziggo zijn alleen maar mannen. Ik zie mezelf wel naast Olav Mol staan. Ik zou de F1 graag toegankelijker willen maken voor vrouwen. Het is toch ook veel leuker als een chick dat presenteert? Verder word ik tante waar ik heel veel zin in heb, ben ik gecast voor een bioscoopfilm en kom ik in augustus met mijn eigen sokkenlijn: Sokkies by Sylvana. Ik kan niet wachten om te vlammen en de boel te nailen!
De fotoshoot + interview met Sylvana IJsselmuiden verscheen in het FHM500 magazine dat uitkwam in juni. Ze is nog altijd vrijgezel.
Styling: Claudia Engels Visagie: Florence Clair
Locatie:Haagse Strandhuisjes - haagsestrandhuisjes.nl Tekst: Chris Riemens
Meer FHM Shoots zien? Hier kun je de fotoshoots met zangeres Lisa Michels , presentatrice Sensi Lowe, Instacelebrity Nochtli Peralta Alvarez, topmodel Kim Feenstra en schaatsbabe Irene Schouten bekijken.
Delen met
Ook interessant