Het leven door de lens van de fenomenale fotograaf Mat Abad is een ware droomvlucht

nov 18 2023, 17:58 Girls
67817575 226682091579347 6840356827537230669 n
We zijn wel wat gewend, maar wat we je nu even voorschotelen is wel echt top of the league. Het leven door de lens van deze man lijkt haast op een droom. Deze fotograaf weet wel raad met het maken van kunstwerkjes. De mooie plekken van deze aardkloot, vrouwelijk schoon of gave platen van beroemdheden: je gaat het zo allemaal zien. Mat Abad, die zichzelf liefkozend Bad Boi noemt, maakt z’n naam gelijk waar. Hij zet de wereld fenomenaal op de kiek en laat letterlijk iedereen meegenieten. En dan drukken we het nog zacht uit.
Om even aan je voor te stellen: Mattheau Abad, je kent hem wellicht als Mat Abad, oftewel Bad Boi, is een rijzende ster uit de creatieve talentenfabriek van Los Angeles. Met een talent voor het maken van geweldige kiekjes van zonovergoten, luchtig geklede dames, heeft hij maar liefst 595.000 volgers op Instagram verzameld. De man heeft z’n roots in de Filipijnen en daar stond z’n wiegje dan ook, maar op jonge leeftijd verhuisde hij naar LA en dat bracht zijn passie voor de creatieve industrie met zich mee.
Pas later dook hij de wereld van de fotografie in, want Mat was eerst met totaal andere dingen bezig. Zo vulde z’n tijd op met muziek en breakdancen. Z’n fotografie-avontuur kwam pas later om de hoek kijken toen vrienden zijn werk (zonder zijn medeweten) bij bureaus indienden, wat zijn carrière achter de lens compleet lanceerde.
Zoals je straks ook zal ontdekken: Mat's favoriete speelveld is de natuur. Met elke dag de intentie om de mens op z’n allermooist op de kiek te zetten. Zijn modellen laat hij vervolgens flaneren op plekken die voor hem de typische 'vrije vibe' uitstralen.

Mat Abad

Mat’s inspiratie voor shoots haalt hij uit films. Om er even eentje te noemen: een knaller van David Fincher en Harmony Korine, zoals Spring Breakers. Of hij nu samenwerkt met gevestigde modellen of opkomende schoonheden, Abad's kenmerkende stijl heeft zijn weg helemaal gevonden naar zowel online als printmedia, van social media tot de bladzijden van Sports Illustrated. Neem een ware duik in zijn werken, want dit zijn juwelen van kunstwerken die deze man op de mat legt. Scroll dus snel naar beneden voor je eigen visuele feestje!
Delen met
Ook interessant