Met Helen Owen ben je altijd in de wolken

sep 20 2023, 17:56 Girls
351741000 2460306270799459 6121034773423556376 n
Helemaal in de wolken, nou dat zijn we met Helen Owen. Om een mooie voorstelling te maken, hoe ongelooflijk top zou het zijn om met mevrouw Owen de wereld over te vliegen. Hoog in de wolken. De tijd vliegt voorbij, we lichtten haar bijna zeven jaar geleden voor het laatst uit. Maar wees maar niet bang, want met haar stralende lach betovert ze nog steeds het hele vliegtuig. Misschien gaan we nu nog wat te snel, hoogste tijd om deze parel van Engelse komaf opnieuw uit te lichten.
Voor Helen Owen is fitness een onmisbaar onderdeel van haar dagelijks leven. De lifestyle-influencer, met meer dan 1,5 miljoen volgers, plaatst vaak video's van volledige lichaamstrainingen en heeft een hele sectie op haar pagina gewijd aan fitness. Helen profileert zich als een bezige bij die dagelijks met van alles in de weer is, en dat is maar goed ook, je lichaam is tenslotte je tempel volgens Helen.
Maar wacht even, voordat we doorgaan, nemen we eerst een kopje thee. Na al dat sporten moet je ook lekker tot rust te komen. Please, put the kettle on Helen. Ze zet rustig een kopje thee voor je, geen probleem.

Flaneerbeer

Mevrouw is een fervent reiziger en plaatst foto's van over de hele wereld, waarbij ze prachtige plekken laat zien, evenals de vele merken die haar interesseren. Owen combineert haar succes op Instagram met haar blog, waar ze details deelt van haar wereldwijde avonturen, lifestyle-advies, reistips en haar stijlkeuzes.
En ja, flaneren kan ze wel. Onlangs liep ze er weer heerlijk bij op een festival. Helen droeg misschien wel de meest shiny festivalbroek ooit. Ze liet haar broek even het werk doen en krijgt hiermee nog eens extra de ogen op haar gericht. Kijk dan, een echte flaneerbeer.

Helen Owen

Als afgestudeerde van University of California in Los Angeles heeft Owen haar eigen persoonlijke lifestyle-merk gecreëerd. Nadat haar op de university de nodige kennis is bijgeschaafd kon ze als echte deskundige de wijde wereld in. En jawel, die stap zette ze met volle moed. Een wereld die Helen met haar looks, zonder zorgen kon instappen. En onderscheiden, dat doet ze wel. Kijk maar eens, wat een schoonheid deze topfitte parel is.
Delen met
Ook interessant