FHM Shoots: verleidelijke Instagram-vlam Sephora Noori

okt 17 2019, 18:00 Girls
foto 07 07 15 04 08 33 kopie
In FHM Shoots leren we de mooiste vrouwen van ons land zowel van binnen als buiten beter kennen. Wat dacht je van Sephora Noori? Een van de grootste Nederlandse vlammen die Instagram rijk is. Je hebt de voormalige Playmate ongetwijfeld wel eens zien langskomen. Is het niet in de FHM500 ( #154 van afgelopen jaar), dan wel in een van onze take-overs of via een aanlokkelijke naaktfoto waarop ze haar volgers regelmatig trakteert. Een redactiefavorietje, kunnen we wel zeggen. Samen met fotograaf Melody Lieftink was Sephora onlangs op Ibiza, waar deze verukkelijke fotoshoot werd geschoten. Pak je brandblusser er maar bij, want dit is hotter dan hot.
Hey Sephora! Ben je nou serieus nog maar 21 jaar oud?
Haha die vraag krijg ik vaak. Maar ja, ik ben inderdaad nog maar 21 jaar!
Waar kunnen de mensen je van kennen?
Dat zal waarschijnlijk van de Playboy covers zijn die ik heb gedaan en anders wel van Instagram.
Wat doe je allemaal in het dagelijks leven?
Ik reis ontzettend veel. Verder hou ik mij veel bezig met shooten en in shape blijven.
Klinkt lekker.
Ja ik leef van modellenwerk en verder influenceer ik een beetje, haha. Ik kan helaas nog niet leven van mijn aantal volgers, maar het zou wel chill zijn als hier in de toekomst verandering in komt.
sephora noori07 683x1024
Foto: Melody Lieftink
Je hebt een exotisch uiterlijk. Wat voor nationaliteiten door je aderen stromen?
Ik ben een flinke mix die nog nooit iemand heeft kunnen raden of onthouden. Ik ben 25% Italiaans, 25% Afghaans, 25% Nederlands en 25% Indiase.
Staat genoteerd! Je bent niet vies van naakt. Wat vind je mooi aan naaktfotografie?
Het menselijk lichaam fascineert mij gewoon ontzettend. De vormen van het vrouwelijke lichaam vind ik zo prachtig. Ik ben inderdaad absoluut niet vies van naakt. We zijn ten slotte allemaal naakt op de wereld gekomen, toch? Als kind was het allemaal nog oké, maar hoe ouder je wordt, hoe meer taboe naaktheid is geworden. Iets wat ik totaal niet begrijp. Desalniettemin vind ik dat naakt ook zo zijn grenzen heeft. Naakt kan vaak ook heel trashy en goedkoop worden neergezet. Dat is super zonde. Zo lang het classy en artistiek blijft vind ik het mooi en ben ik er helemaal oké mee.
Met welke fotograaf zou je heel graag nog eens willen werken en waarom?
Zonder twijfel David Bellemere. Hij heeft prachtig werk en zet het vrouwelijk lichaam op zo’n bijzondere, mooie wijze op de foto. Daar is hij echt uniek in.
Je hebt ook op de cover van Playboy gestaan. Was dat een lifegoal voor je?
Nee geen life goal, maar wel één van de goals die ik dit jaar had gesteld voor mezelf en die ik met trots heb gehaald. Ik kan nog niet te veel verklappen, maar er komt binnenkort nog een leuke cover uit.
sephora noori01 683x1024
Foto: Melody Lieftink
Spannend. Wat is de vetste modellenklus die je tot nu toe hebt gedaan?
Voor mij toch wel echt Playboy. En dan de editie die op Bali is geschoten. We fotografeerden deze serie op een nog onontdekt strand waarvoor je minimaal een half uur moest hiken om er te komen. Kwamen we daar aan, stond er beneden een hele kudde koeien, haha! Het was zo random allemaal, maar echt een te gekke ervaring.
We zagen je onlangs op onze Insta take-over al op Burning Man. Ben je een beetje een feestbeest?
Wauw ja Burning Man was zo geweldig! Het was mijn eerste Burn, maar ik wil hierna geen jaar meer missen hoor. Eerlijk gezegd heb ik altijd al van feesten gehouden, maar sinds ik single ben neem ik het er wel van. Ik ontmoet zoveel leuke mensen en maak de vetste feestjes mee overal ter wereld.
Je bent dus nog single?
Ja, nu al bijna een jaar.
Oké oké. Wat ga je allemaal doen met ADE?
Pfoe, ik heb elke dag wel een feestje of twee. Ik heb onder andere de feesten van labels VBX, Circoloco, Paradise en Slapfunk op het programma staan. Veel vrienden en kennissen uit het buitenland komen speciaal hiervoor naar Amsterdam dus dat wordt een hele gezellige boel.
sephora noori02 683x1024
Foto: Melody Lieftink
Wat voor type mannen val je op?
Ik val op echte gentlemen die respect hebben voor vrouwen en niet gierig zijn. Dat vind ik echte mannen.
Wat is het gekste verzoek dat je onlangs in je DM hebt gekregen?
Naast alle dick pics krijg ik er dagelijks best wel veel. Maar even kijken. Ah, ik kreeg laatst deze: “If I put it into words, I think you’d taste like a caramel. Sunday mixed with granola and a side of vegemite. Just a thought”. Sorry hoor, maar dan spoor je toch echt van geen kant?
Raarrrrrrr. Wat staat er bovenaan je bucketlist om te bereiken in het leven?
Ik zou heel graag de hele wereld van mijn lijstje willen afstrepen. Ik ben ontzettend gek op reizen en verschillende culturen ontdekken, dus op dit moment staat dit bovenaan mijn lijst. Maar in de toekomst zou ik heel graag een gezinnetje willen hebben, met 3 kindjes een hele lieve man en heel veel diertjes.
Meer van Sephora Noori? Volg haar hier op Instagram .

Vluggertje

Auto: Mercedes AMG G63 SUV
Stad:
Amsterdam
Reis: Bali
Festival: Burning Man
Club: DC10 Ibiza
Restaurant: Izakaya
Chips: Lays Sensations Thai Sweet Chili
Serie: Narcos

Credits

Fotograaf: Melody Lieftink Model: Sephora Noori
Meer FHM Shoots zien? Bekijk hier de fotoshoots met FHM500-beauty’s:
Delen met
Ook interessant