Dee (ex van Enzo Knol) showt haar bilpartij op Instagram

redactie 20 nov 2018 Girls

De meeste kennen Dee als de ex van Enzo Knol. De blondine heeft ondertussen al een tijdje een andere boyfriend. Lars Gerbrands heet ‘ie en samen zijn ze op vakantie naar het mooie Zuid-Afrika. Dee post regelmatig een leuke bikinifoto die wij natuurlijk kunnen waarderen, maar nu heeft ze haar derrière eens op de gevoelige plaat gezet.

Op Instagram heeft Dee ondertussen een slordige 1,2 miljoen volgers. Mede mogelijk gemaakt dankzij ex-vriendje Enzo, maar toch: niet mals. De laatste tijd is ze een beetje een andere kant op gegaan, want haar Instagrampagina staat opeens vol met schaars geklede foto’s. Hebben we uiteraard niks op tegen.

Discussie

Alleen de foto die ze gister plaatste, kon niet iedereen waarderen. Er ontstond een hele discussie onder de foto tussen mensen die het wel en niet leuk vonden. Wij vinden dat ze lekker moet doen wat ze wilt, maar een aantal mensen reageren onder de foto met  ‘gatver’ en ‘waarom zou je dit doen’. Vanzelfsprekend zijn er meer dan genoeg mensen die het wel mooi vinden die dat uiten met de positieve reacties. Wij supporten de laatste partij. Haar ronde bilpartij kun je hieronder checken. Oordeel zelf:

View this post on Instagram

Enjoy the beautiful moments, enjoy the beautiful you! ✨ #bodypositivity

A post shared by Dee (@dee) on

View this post on Instagram

I dare you to love yourself ✨

A post shared by Dee (@dee) on

View this post on Instagram

Ik heb me deze zomer flink bezig gehouden met #bodypositivity. Het ‘normale’ lichaam bestaat niet en het wordt tijd dat de hele wereld dit tot zich door laat dringen! 🌍 Hiermee bedoel ik niet dat je persé in je bikini op instagram moet maar dat je je ook zeker niet moet laten tegenhouden door je onzekerheden op welk gebied dan ook. Ook jij mag er zijn en ook jij mag je mooi voelen. De mensen die daar commentaar opgeven doen te kort aan zichzelf. Nu is de zomer zo goed als voorbij en zullen we onszelf weer lekker verstoppen in dikke truien maar ik heb 1 ding geleerd deze zomer.. alle berichtjes die ik van jullie heb gekregen bevestigen dat #bodypositivity nog lang niet is waar het moet zijn. Ik zal niet stoppen, sterker nog! Deze winter zullen jullie nog veel meer van mij zien/horen! Stay tuned, stay confident! 💪🏻

A post shared by Dee (@dee) on

View this post on Instagram

Vakantie is ….. Vanuit je bed direct je bikini aan! 👙

A post shared by Dee (@dee) on

 

 

 

JFK

Reageer op artikel:
Dee (ex van Enzo Knol) showt haar bilpartij op Instagram
Sluiten