In deze man only-sportschool word je niet meer afgeleid door vrouwen

Je kent het wel, tijdens het squatten afgeleid zijn door een vrouw die voorbij komt lopen in haar sportoutfit. Op zo’n moment kun je je toch nét iets minder goed concentreren op je eigen oefening, hè mannen? Wij kunnen er ook niks aan doen dan vrouwen zulke mooie wezens zijn zeggen we dan maar. Maar goed, we komen in de sportschool om te beuken en niks of niemand mag ons afleiden. Zo denken ze in Zoetermeer ook en daarom is er een man only-sportschool geopend. 

Als vrouw geef je eigenlijk nooit bloemen aan een man. Dit is eigenlijk dezelfde vergelijking met female only en man only-sportscholen. Een sportschool voor alleen vrouwen bestaat al een tijdje, maar het lijkt wel alsof de man daarin vergeten werd. Nou, in deze verdeling komt dus nu verandering en mannen kunnen heerlijk gaan sporten zonder afleiding van vrouwen.

Total Exercise

Aan de Wattstraat 28L in Zoetermeer vind je nu een sportschool die alleen voor mannen is. Maar waarom dan? Nou, serieus en zonder afleiding trainen kan gewoon soms niet als alle knappe vrouwen uit de stad daar rondlopen. Discriminatie is het zeker niet laat de sportschooleigenaar Mo Alhaft aan het AD weten: ”Het draait juist om een familiesfeer creëren met mensen die dezelfde mindset hebben.” Je kunt er kickboksen en fitnessen, dus eigenlijk voor ieder wel wat wils.

Grappig weetje: de buurman van Total Exercise is een sportschool waar alleen maar vrouwen welkom zijn. Mega handig toch, rij samen met je vriendin naar de gym, geef elkaar een kus en ga vervolgens allebei een andere deur naar binnen.

Echt man only?

Als je vrouw bent en je wil daar naar binnen, dan word je echt niet weggestuurd hoor. Je mag dan alleen wel rechtstreeks naar boven doorlopen, daar wordt binnenkort namelijk boksles gegeven voor vrouwen. Hier zien we dan natuurlijk weer dat er absoluut geen sprake is van discriminatie. Een sportschool waar je gewoon komt waarvoor het bedoeld is, dat is het geheim van deze gym!

Reageer op artikel:
In deze man only-sportschool word je niet meer afgeleid door vrouwen
Sluiten