Vandaag is de laatste dag om te stemmen voor de FHM500 2024

Het is elk jaar weer een race tegen de klok, want geloof het of niet, onze geliefde stembussen sluiten vanavond om 00:00! Dat betekent dus dat dit je laatste kans is om te stemmen op de dames die dit jaar het toneel van de FHM500 zullen gaan bekleden!

Maar niet getreurd! Want wij kunnen, nadat de stembussen met de grond gelijk zijn gemaakt, alle stemmen gaan tellen, wat betekent dat de FHM500 eraan komt! Jaarlijks is dit natuurlijk ons hoogtepunt, ons paradepaardje, ons eindexamengala en onze trots. Twijfel er niet aan en draag bij, breng je stem uit!

FHM500

Negen edities op rij. Dat is hoelang we al bezig zijn met onze lijst der lijsten. En om onze lijst elk jaar een beetje beter te maken hebben we dit jaar weer een heleboel nieuwe vrouwen tussen de genomineerden gezet! Jullie snappen natuurlijk ook dat favorietjes zoals Yolanthe Cabau en Marije Zuurveld altijd al kans maken om een plekje te bemachtigen, maar dit jaar hebben we ook een hoop nieuwe genomineerden zoals Jisse Tamar, Lisa van der Valk en Jawahir Khalifa! Wij zijn erg benieuwd wat er uit de stembussen rolt. Een ding is zeker, hier gaan we nog wel even druk mee zijn! Maar wees maar niet bang! Want binnenkort onthullen wij zowel wie de kroon van Romy Monteiro overneemt, als wie de rest van de lijst gaan bekleden!

Stemmen!

En we hebben goed nieuws! Omdat wij jullie stem dit jaar extra op prijs stellen hebben we de stembussen niet één, maar twee weken langer opengehouden. Dit houdt in dat jij je nichtje, buurvrouw, aanstaande ex of bijna-verloofde helemaal naar de hemel had kunnen stemmen, als je een beetje je best had gedaan! Hoe je dit doet, lees je allemaal via onze speciale stempagina!

Reageer op artikel:
Vandaag is de laatste dag om te stemmen voor de FHM500 2024
Sluiten