In de Netflixtopper Bodkin gaat alles goed tot het helemaal fout gaat

Aankomend weekend is het Pinksterweekend en je kunt het op twee manieren invullen. Of he-le-maal tot het gaatje gaan omdat je maandag vrij hebt óf je kunt heerlijk bijkomen en helemaal tot rust komen. We hebben weer een banger van een serie die je bij allebei deze activiteiten kunt gebruiken. Namelijk bij een avondje op de bank of op je brakke maandag. Bodkin is een nieuwe Netflixtopper over een Iers dropje waar mensen plots verdwijnen. 

Een nieuwe serie is altijd welkom toch? Netflix verbaast ons keer op keer met hun spannende, actievolle en mysterieuze thrillers. Nu weer eentje, wij zijn al aan het bingen en dat moeten jullie ook gaan doen!

Bodkin

Ierland, in ons hoofd is het een plek waar prachtig landschap te vinden is. Dat blijkt ook uit de serie, maar toch zit er een addertje onder het gras. Er zijn namelijk jaren geleden drie mensen plotseling vermist geraakt. Decennia later komt er een briljant team op het idee om op onderzoek uit te gaan. Alles lijkt goed te gaan, totdat het helemaal fout gaat. Spanning, mysterie en drama kun je verwachten.

Behind the scenes

Dit zien we niet vaak, maar is wel altijd leuk om te kijken. We kunnen ons soms verliezen in het feit dat acteurs anders zijn in het echt dan in de film of serie waarin ze spelen. Een perfect voorbeeld daarvan is Frank Lammers. We kennen hem allemaal als Ferry uit Undercover, maar we hopen natuurlijk dat hij anders is in het echt. Maar goed, even terug naar deze nieuwe topper. De cast is geweldig. We zien Siobhán Cullen, bekend van The Inside en The Dry. Verder zien we acteur Will Forte van The Last Man on Earth en de te knappe Robyn Cara, bekend van Dockter Jekyll.

De serie bestaat uit zeven afleveringen en is nu te bingen op Netflix. Pak de popcorn er dus maar bij en gooi die beentjes de bank op!

Reageer op artikel:
In de Netflixtopper Bodkin gaat alles goed tot het helemaal fout gaat
Sluiten