Sekslessen #5: Does size matter?

Redactie 20 nov 2018 Entertainment

Franske Huisman studeerde psychologie, noemt zichzelf neo-feminist en vindt Kim Kardashian minstens zo indrukwekkend als Albert Einstein. Afgelopen september verliet ze Nederland voor onbepaalde tijd, voornamelijk om aan de westerse sleur te ontsnappen en haar creativiteit terug te vinden. Haar droom is overigens om instafamous te worden, zodat ze nooit meer hoeft te werken. Volg haar hier. Vanaf heden schrijft ze voor FHM. Over seks.

Onzekerheden, we hebben ze allemaal. De één gaat er beter mee om dan de ander. Kun je je het rampzalige gedrag van Napoleon nog herinneren? Er wordt nog wel eens gespeculeerd dat zijn rariteiten voortkwamen uit een minderwaardigheidscomplex als gevolg van zijn lengte (lichaamslengte of piemellengte, ik weet het niet).

Het Napoleoncomplex beperkt zich niet alleen tot hem, trouwens. Het komt regelmatig voor dat opgefokte alfamannetjes als apen tekeer gaan om indruk te maken op hun omgeving. Dan grappen vrouwen dat die mannen klein geschapen zijn en dat proberen te compenseren met hun gebrul. Weet dus welke boodschap je uitzendt wanneer je je hieraan schuldig maakt.

Grappen maken over kleine piemels is voor mannen met grote piemels en vrouwen hilarisch. Als je niet gezegend bent met een pastinaak tussen je benen, is die humor echter minder leuk. De hamvraag is natuurlijk: does size matter? Is bigger echt better? En klopt het dat once you go black you never go back?

Ik kan nu heel gevoelloos zeggen: ja, als jij de 20 centimeter niet bereikt dan hoef je het niet eens te proberen. Je sterft een eenzame dood zonder ooit een vrouw bevredigd te hebben. Sorry.

Maar gelukkig weten we allebei dat dat gelogen zou zijn. Er bestaan ongetwijfeld vrouwen die een boomstam prefereren en niet blij worden van een twijgje. Daarentegen zijn er ook meer dan genoeg vrouwen die gillend wegrennen bij een penis met de grootte van een zwierende onderarm.

Zoals altijd heeft ieder zijn eigen voorkeur, past er op elk potje een dekseltje en is er voor iedere vrouw een piemel(tje). Laat je niet ontmoedigen door de lianen die je om de oren slingeren wanneer je porno kijkt. Deze Tarzans zijn hartstikke indrukwekkend, maar ze worden uiteraard speciaal daarvoor gecast en scheppen geen realistische weergave van de realiteit. Vrouwen weten dat ook en hebben waarschijnlijk hun eigen Tarzan in hun nachtkastje liggen, zodat jij die rol niet hoeft te vervullen.

Een tijdje terug vroeg ik aan een paar jongemannen wat vrouwen tijdens de seks vooral niet moeten doen. Het antwoord was: “Ze moeten niet onzeker zijn, we voelen ons tot hen aangetrokken anders zouden we niet met ze naar bed gaan. Onzekerheid zorgt ervoor dat ze zich te bewust zijn van wat ze doen en hoe ze eruit zien, dat maakt de seks veel minder leuk en vrij”. Dat vond ik een goed antwoord en ik kon me er andersom ook helemaal in vinden. Als iedereen zich vrij voelt tussen de lakens is er ruimte voor een dierlijk spel van verlangen en lust, waar beide partijen optimaal van kunnen genieten. Dat is de fundering van goede seks.

Daar heb je ook meteen het antwoord op de vraag of grootte ertoe doet. Duik zelfverzekerd de lakens in perfectioneer je piemelskills tot in de puntjes. Een schroevendraaier is tenslotte ook nutteloos wanneer de eigenaar niet weet wat hij ermee kan. Je piemel is een prachtig instrument waarmee je allerlei (letterlijke) kanten op kunt. Skills matter, meer dan grootte.

Loop je een vrouw tegen het lijf die je wel veroordeelt op de grootte van je piemel, dan is dat uitermate bekrompen en kun je het best maken dat je wegkomt. Zulke kortzichtigheid voorspelt namelijk niet veel goeds voor de rest van haar karakter.

Les 5: Size does matter, maar niet elke vrouw prefereert maat L. Daarnaast zijn je vaardigheden altijd nog belangrijker dan de ruimte die je penis inneemt. Wanneer jij weet hoe je een vrouw moet bevredigen, dan maakt het haar niet meer uit of je 9 of 19 centimeter in je piemelpaspoort hebt staan.

Reageer op artikel:
Sekslessen #5: Does size matter?
Sluiten