HEMA en XXL Nutrition komen samen met geniale smaken voor proteïnepoeders

Een samenwerking die wij van onze lang zal ze leven niet hadden verwacht, maar het is er toch echt van gekomen. HEMA en XXL Nutrition hebben hun krachten gebundeld en zijn met legendarische producten gekomen. Waar staat de HEMA namelijk bekend om? Precies, de enige echte tompouce. Als je even logisch nadenkt, kun je nu wel raden wat uit de samenwerking is gekomen. Namelijk eiwitpoeder en proteïnerepen. Rennen naar de HEMA dus! 

We kunnen ons er niet heel veel bij voorstellen, proteïnepoeder dat smaakt naar een tompouce of stroopwafel, maar het klinkt ons zeker weten als muziek in de oren. Wij zijn meer dan benieuwd, maar jullie waarschijnlijk ook.

HEMA X XXL Nutrition

Als we er zo over nadenken is deze samenwerking echt goud. Het beste van twee werelden en lekker op z’n Nederlands. Als we namelijk aan buitenlanders uit moeten leggen wat nou typisch Nederlands eten is, dan kom je na het noemen van stamppot en haring al snel bij de tompouce en stroopwafels. Buiten dat het mega uitnodigend is om na het trainen iets met stroopwafel smaak te drinken, is het ook nog eens goed voor de gains. Twintig gram eiwit in een reep is ook niet verkeerd, dus wij gaan in onze pauze toch even langs de HEMA hoor!

@pamrietmeijer__ Tompouce en stroopwafel proteïne poeder en bar 😏💪🏼 #fy ♬ origineel geluid – Pamrietmeijer

Voor de poeder betaal je vijftien tot twintig euro en de proteïnerepen betaal je 2,50 euro per stuk!

Reacties

Als we even door onze TikTok scrollen, komen we veel reacties tegen over deze samenwerking. We hadden het ook niet anders verwacht natuurlijk, want eerlijk is eerlijk, deze zijn aan het einde van de week waarschijnlijk al uitverkocht. Fijnproevers zijn vooral te spreken over de proteïnebar met tompouce smaak: ”De bar van tompouce is wel oprecht lekker totaal niet zoals die andere repen met van die vieze proteïne structuur.”

Reageer op artikel:
HEMA en XXL Nutrition komen samen met geniale smaken voor proteïnepoeders
Sluiten