Topregisseur Zack Snyder wil dolgraag de game Gears of War verfilmen

Zack Snyder is lekker bezig de laatste tijd. We meldden jullie vorige week al dat Zack druk bezig is met regisseren van de knaller Rebel Moon, maar daar blijft het wat hem betreft niet bij. Zack heeft wel oren naar een verfilming van Gears of War, een van onze favoriete games van de laatste jaren. Dit kan alleen maar heel goed worden.

Zack Snyder

Zack Snyder heeft het druk sinds z’n transfer van Warner Bros naar Netflix. Snyder maakte z’n debuut bij de streamingsdienst met de lijpe zombiefilm Army of the Dead en heeft momenteel dus z’n handen vol aan Rebel Moon, de film die eind dit jaar uitkomt. Eerder regisseerde Snyder voor Warner Bros. De films Man of Steel, Batman v Superman: Dawn of Justice en Justice League kwamen allemaal uit zijn koker.

Open sollicitatie

Zack heeft dus een aardig volle agenda, maar dat weerhoudt hem er niet van om z’n ambities voor in de toekomst uit te spreken. In een interview met IGN onthulde Zack namelijk dat hij wel oren heeft naar een verfilming van Gears of War. Geloof het of niet, maar Netflix had al plannen liggen om de game te verfilmen. We beschouwen dit dan ook als een open sollicitatie van de regisseur. Uitgekookt ventje, die Zack. Check het interview onderaan dit artikel.

Gears of War

Gears of War is zonder twijfel een van de meest iconische Xbox-spellen aller tijden. In 2006 kwam de eerste editie van het schietspel uit en in 2020 de vierde (en tot nu toe) laatste editie. Het verhaal van de gamereeks gaat over een maatschappij die in chaos verkeert en met uitsterven wordt bedreigd door monsterlijke vijanden. Een team van menselijke soldaten moet het tegen ze opnemen om de wereld te redden. Het perfecte script voor een live-action film als je het ons vraagt!

Reageer op artikel:
Topregisseur Zack Snyder wil dolgraag de game Gears of War verfilmen
Sluiten