Rebel Moon is Netflix’ antwoord op Star Wars (en hier is de trailer)

Voor veel fans is Star Wars niet meer wat het ooit geweest is, en dus is er ruimte voor een concurrent. Zack Snyder en Netflix zijn daarom de samenwerking aangegaan voor Rebel Moon, oftewel sciencefiction-films die veel lijken op Star Wars. Zo zijn er zelfs lightsabers te zien… 

Er zullen twee films verschijnen van Rebel Moon. De eerste heet Rebel Moon Part 1: A Child of Fire en de eerste beelden zijn gisteravond onthuld. Hierin is onder meer Sofia Boutella (bekend van Atomic Blonde) te zien als Kora, een mysterieuze krijger die een vreedzame kolonie moet beschermen. Ze voert een strijd met de Mother World, onder leiding van Admiral Noble (bekend van zijn rol als Ed Skrein in Deadpool). Het eerste deel van Rebel Moon is vanaf 22 december op Netflix te zien. Deel twee verschijnt op 19 april 2024.

De cast bestaat verder uit onder meer Charlie Hunnam (Green Street Hooligans), Djimon Hounsou (Shazam), Bae Doona (Sense8), Ray Fisher (Justice League), Staz Nair (Supergirl), Anthony Hopkins (Westworld) en er is ook een Nederlands tintje in de vorm van Michiel Huisman (The Haunting of Hill House).

Dat Rebel Moon zoveel op Star Wars lijkt, is geen toeval. Zo werd het in eerste instantie zelfs gepitcht als een Star Wars-film. Toch zijn de producenten blij dat dit niet is gebeurd want nu kan Snyder op zijn eigen wijze een verhaal vertellen. De trailer heeft inmiddels al meer dan 8 miljoen views verzameld, dus er is duidelijk veel interesse. Check hieronder de beelden:

Reageer op artikel:
Rebel Moon is Netflix’ antwoord op Star Wars (en hier is de trailer)
Sluiten