Er komt een ziek grote Game of Thrones expo naar Oberhausen

redactie 3 dec 2018 Nieuws

Oberhausen is niet eens heel erg ver reizen voor ons. De grens over bij Arnhem en dan nog een stukje doorscheuren en je bent er al. Nu is er ook nog eens een goede reden om die kant op te gaan, want er komt retevette Game of Thrones expositie naar de Duitse stad. 

De bedenkers van Game of Thrones: The Touring Exhibition zeggen dat het gaat om de allergrootste expositie over de serie ter wereld. Het moet een feest herkenning worden. Dat klinkt goed, want wij houden wel van feest.

Tot 12 februari

De expo is te zien in het winkelcentrum CentrO.  Er zullen onder ander decorstukken en kostuums uit de serie te zien zijn. Zo kom je dichterbij je favo personages. Het moet vooral heel interactief worden, hoewel we hopen dat het niet té interactief wordt, we willen graag blijven leven. In Frankrijk en Spanje was de tentoonstelling al een enorm succes. Mocht je nog een leuk uitje voor rond de feestdagen zoeken: de expo is vanaf nu al te zien. Tot 12 februari is het mogelijk om een bezoekje te brengen aan het stukje Westeros in Duitsland. Kaartjes zijn verkrijgbaar vanaf 20 euro.

Het laatste seizoen

Het laatste seizoen van Game of Thrones is vanaf april 2019 te zien. Spannend is het wel, er komt nu toch echt een einde aan een tijdperk. Gelukkig gaat daarna het ‘uitmelken’ beginnen met een aantal spin-offs.

Reageer op artikel:
Er komt een ziek grote Game of Thrones expo naar Oberhausen
Sluiten