Het schitterende Funadhoo-eiland midden in de Maldiven is te koop

We hebben jullie al eens blij gemaakt met het Spaanse dorp Salto de Castro dat te koop stond, maar we hebben wat nieuws in de aanbieding. Het is het prachtige Funadhoo-eiland midden in de Maldiven met een luxe resort en eigen vliegveld.

Heerlijk over je eigen eiland heen slenteren, genieten van elke fantastische plek en elk mooi strand. Tegelijkertijd keiharde euro’s verdienen met je resort en er altijd naar toe kunnen vliegen. Dat klinkt toch als een droom?

Funadhoo-eiland

Deze droom kan werkelijk worden, want in Azië staat het Ifuru Resort te koop. Dit paradijsje kun je vinden op het eiland: Funadhoo. Het is helemaal van jezelf, want het is privé. In totaal telt het eiland zo’n 683.919 vierkante meter. Dat is genoeg ruimte om je matties over te laten komen en ze een eigen verblijf in het resort te geven. Kon je ze nou over laten komen? Inderdaad, dat maakt het eiland zo bijzonder. Jouw paradijsje heeft gewoon een vliegveld. Sinds een aantal jaar landen hier alleen maar vliegtuigen met vakantiegangers aan boord.

Op het eiland staan 150 geweldige villa’s en een resort met 128 kamers en 400 bedden. Dat is genoeg plek voor iedereen. Zelfs voor jou, je maten en alle vakantiegangers. Je kan zelfs nog het personeel van het resort hier laten slapen.

Laat jij deze droom in vervulling gaan? Dan kost het je wel wat, want voor niks gaat de zon op. Het prijskaartje voor dit eiland is meer dan 58 miljoen euro. Maar onthoud dan wel eventjes: je hebt dan een privé eiland met resort en je eigen vliegveld.

Reageer op artikel:
Het schitterende Funadhoo-eiland midden in de Maldiven is te koop
Sluiten