Fortnite krijgt toernooien waarbij je 100 miljoen dollar kunt verdienen

Redactie 22 mei 2018 Entertainment

Ben jij een beetje goed in het spelen van het immens populaire spel Fortnite? Hoppakee, dan kun jij bakken geld gaan verdienen. Wij verstaan bakken met geld onder miljoenen en dat kun jij serieus gaan verdienen. Start je PS4 dus meteen op en ga oefenen.

Wat, wanneer, hoe en wat we gaan zien van de mannen en vrouwen achter Fortnite is nog even onduidelijk. Er zullen in ieder geval prijzen te winnen zijn van miljoenen euries. Het grootste bedrag wat we hebben weten te ontfutselen is een titanenbedrag van 100 miljoen dollar. Holy shit! Je zou maar eens een lekkere dag hebben.

Battle Royale

Fortnite is zelfs zo populair, dat nog grotere games als Call of Duty de game gaan nabootsen. Zo krijgt de nieuwe CoD Black Ops 4 de gamemode Battle Royale. Je wordt samen met een hele groep tegenstanders gedropt in de map. Het is de bedoeling dat je als laatste overblijft. Je moet niet alleen rekening houden dat je een kogel door je harses kan krijgen, maar ook dat de map steeds kleiner wordt. Zit je niet binnen de tijd in het goede gebied, kunnen we een begrafenis voor je plannen. Op een gegeven moment moet je dus het gevecht aan als je constant aan het campen bent.

Dames en heren, we gaan het zien. Ondertussen hebben wij in ieder geval weer helemaal in om onze PS4 aan te zwengelen en Fortnite te spelen. Helaas moeten we werken en gaat het niet. Een potje kan wel toch?

Reageer op artikel:
Fortnite krijgt toernooien waarbij je 100 miljoen dollar kunt verdienen
Sluiten