Trailers voor Call of Duty Black Ops 4 zien er gruwelijk dik uit

Redactie 18 mei 2018 Entertainment

Heel lekker nieuws vandaag. Na lang wachten kunnen we dan eindelijk genieten van nieuwe beelden van Call of Duty Black Ops III. Een van de opmerkelijkste nieuwtjes is dat Call of Duty met het fenomeen Fortnite meegaat. Er komt onder andere een Battle Royale modus in het nieuwe spel.

Als er nieuws is over Call of Duty, dan zijn we er als de kippen bij. Niets is lekkerder dan even flink vlammen met een gun en iedereen door zijn harses knallen. Samen met je maten online de dikste killstreaks halen, heerlijk. De Multiplayer de voornaamste reden waarom we allemaal hard gaan op de populaire game. De nieuwe trailer doet daar gelukkig weer niet onder. Het is ouderwets Call of Duty: snel, druk en guns.

Snoeptrommel

Call of Duty (CoD) is alsof de intercity naar Den Haag over je heen walst. Zelfs als je niet aan de knoppen zit en je de trailer bekijkt, krijg je precies hetzelfde gevoel terug. De trailer van de multiplayer is niet het enige filmpie wat de mannen van Treyarch ons mee trakteren. De snoeptrommel is nog lang niet leeg want we krijgen een overdosis aan zoetigheid aangeboden. Zijn we niet gewend van die jongens; de E3 zou een logische stap zijn.

Uitpakken

We mogen namelijk eens goed grabbelen in de snoeppot van Treyarch. De duurste en lekkerste snoepjes worden aangeboden, moeilijk om dan te zeggen dat je op dieet bent. We vinden een trailer van de singleplayer, multiplayer, Batlle Royale (Blackout), 3 maal Zombies en zelfs een cinematic trailer. Hopsa, dat is pas uitpakken. Kunnen we gelijk heerlijk het weekend in.

Battle Royale

In Battle Royale, oftewel nu in CoD termen, wordt je gedropt in een map met een flink aantal tegenstanders. Het is de bedoeling dat je als laatste overblijft. Je moet niet alleen rekening houden dat je een kogel door je harses kan krijgen, maar ook dat de map steeds kleiner wordt. Zit je niet binnen de tijd in het goede gebied, kunnen we een begrafenis voor je plannen. Op een gegeven moment moet je dus het gevecht aan als je constant aan het campen bent. Daarnaast heb je beschikking over verschillende voertuigen. Hoppakee, dat is pas actie. 12 oktober gaan we het zien!

Reageer op artikel:
Trailers voor Call of Duty Black Ops 4 zien er gruwelijk dik uit
Sluiten