Fix vette slideshows voor op je social media

Redactie 26 mrt 2019 Entertainment

De intrede van camera’s op onze mobieltjes heeft er absoluut toe geleid dat we steeds meer en steeds vaker foto’s en video’s zijn gaan maken. En met het stijgen van de kwaliteit van deze camera’s is ook zeker de frequentie van al dat gefilm toegenomen. Kijk maar eens naar al die schermpjes in de lucht tijdens een gemiddeld concert.

Al deze digitale foto’s en filmpjes beslaan bij de gemiddelde persoon al snel een gigabyte of wat aan informatie op SD kaart of harde schijf. Maar wat doet het gros van de mensen vervolgens met die bestanden? Het merendeel van ons laat deze digitale pareltjes langzaam een eenzame en stoffige dood sterven. Super zonde natuurlijk! Maar wat moet je er anders mee? De tijd van fotoalbums beplakken aan de keukentafel ligt voor de meeste van ons (op een enkele handige Harry na natuurlijk) inmiddels ver achter ons. En de meeste van ons beschikken noch over de software, noch over de skills om al deze video’s op een mooie manier te bewerken tot een gave film.

Vindt jij het nou ook zo’n zonde dat je al die fijne feestjes met je vrienden, of dat heerlijke weekendje weg met je meisje destijds hebt vastgelegd om vervolgens nooit meer om te kijken naar al die leuke foto’s en video’s? Met Movavi Video Suite kun je hier nu voor eens en voor altijd verandering in brengen. Dit fijne stukje software van Movavi geeft je namelijk de mogelijkheid om al je digitale herinneringen te bundelen in een professionele videofilm. Kruip onder het genot van een verfrissend drankje eens een avondje achter je computer of laptop, en ga lekker aan de slag.

De vele creatieve tools binnen de software geven je de mogelijkheid tot het maken van kekke overgangen, tof ogende titels en speciale effecten waar je u tegen zegt. Daarnaast is het super simpel om in clips te snijden, samen te voegen en te converteren naar elk gewenst formaat. Zelfs zonder enige ervaring draai je als een speer een fantastische video in elkaar!

Reageer op artikel:
Fix vette slideshows voor op je social media
Sluiten