Deze 17 nieuwe artiesten ga je zien op Lowlands 2024

Het festivalseizoen is weer lekker bezig. Eén van de grootste festivals die we absoluut niet mogen missen is Lowlands. Dit jaar staan er weer onwijs vette artiesten klaar om jouw hoogtepunt van 2024 waar te maken. Met deze 17 nieuwe artiesten wordt het gegarandeerd een feestje die je niet snel zult vergeten.

In Biddinghuizen kan je weer heerlijk genieten van meer dan 250 acts en optredens van verschillende artiesten. Een weekend vol vertier en gezelligheid met je vrienden, beter kan niet, toch?!

Lowlands 2024

Dit zijn de 17 nieuwe namen voor LL24, wellicht klinken ze je nog niet helemaal bekend in de oren. Mocht je een kaartje in handen hebben ben jij wel een van de gelukkige die deze artiesten hun magie gaat zien maken. AIR (Play Moon Safari), Arooj Aftab, Artemas, Dudu Tassa & Jonny Greenwood, Eyedress, Glass Beams, Kabaka Pyramid, The Lathums, Miles Kane, Another Taste, Brunzyn, Elmiene, Future Utopia, Lip Critic, MRCY, Wunderhorse en ZEP zijn namelijk van de partij.

Deze moet je kennen

  1. Dudu Tassa & Jonny Greenwood – Jonny Greenwood, vooral bekend als de gitarist van Radiohead, gaat opnieuw op avontuur. Samen met de muzikale tovenaar Dudu Tassa duikt hij in een nieuw project: ‘Jarak Qaribak’. Verwacht een betoverende mix van Midden-Oosterse melodieën, strakke drummachines en natuurlijk Jonny’s unieke gitaarspel. Dit duo neemt je mee op een onvergetelijke muzikale reis!
  1. Eyedress – Eyedress, de Filipijnse muzikant en producer, heeft flink naam gemaakt in de alternatieve muziekwereld. Bij zijn optredens voelen we ons meteen terug in de vroege jaren tachtig, toen punk en new wave de boventoon voerden. Bereid je voor op verslavende baslijnen, gruizige gitaarmuren, felle drums en heerlijk lome meezingrefreinen.
  1. Miles Kane – Miles Kane is een naam die je vast al kent, zowel van zijn soloartiestenwerk als van The Last Shadow Puppets. We hebben de Engelse rocker al zien schitteren op Lowlands met The Rascals, The Last Shadow Puppets, zijn soloproject en als vaste podiumgast bij Arctic Monkeys. Zijn nieuwe plaat zit weer vol met kroegkrakers en roadtripknallers  en belooft opnieuw een groot rockfeest te worden!

En laten we eerlijk zijn, op Lowlands verschijnen de fijnste namen. Binnenkort zullen meer namen bekend gemaakt worden en wij kunnen niet wachten. Mentaal staan we daar al, met het zonnebrilletje, biertje en heel veel goede zin.

Reageer op artikel:
Deze 17 nieuwe artiesten ga je zien op Lowlands 2024
Sluiten